Το Netflix αυξάνει το κόστος συνδρομής!

Μοίρασε την γνώση...

Σε μια κίνηση έκπληξη το Netflix ανακοίνωσε ότι οι τιμές μηνιαίας συνδρομής αυξάνονται για τους συνδρομητές τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στον Καναδά.

Το Reuters ανακοινώνει την αύξηση, αποκαλύπτοντας ότι τα περισσότερα προγράμματα από την υπηρεσία θα αυξηθούν από 1 έως 2 $ το ένα, το τυπικό πρόγραμμα για παράδειγμα θα κυμαίνεται από 13,99 $ το μήνα σε 15,49 $ το μήνα. Αυτές σηματοδοτούν τις πρώτες αυξήσεις τιμών για το Netflix στις ΗΠΑ από τον Οκτώβριο του 2020 και σε αντίθεση με τις προηγούμενες αυξήσεις ισχύουν άμεσα. Το premium πρόγραμμα στο Netflix, το οποίο δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα για streaming ultra HD, αυξήθηκε από 17,99 $ το μήνα σε 19,99 $ το μήνα. Ακόμη και το πιο βασικό σχέδιο από το Netflix αύξησε το σχέδιό του κατά ένα δολάριο.

Σε μια δήλωση, ένας εκπρόσωπος του Netflix είπε: «Καταλαβαίνουμε ότι οι άνθρωποι έχουν περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας από ποτέ και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε μια ακόμα καλύτερη εμπειρία για τα μέλη μας…Ενημερώνουμε τις τιμές μας ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών επιλογών ψυχαγωγίας. Όπως πάντα προσφέρουμε μια σειρά από σχέδια, ώστε τα μέλη να μπορούν να επιλέξουν μια τιμή που ταιριάζει στον προϋπολογισμό τους.”

Οι τιμές στο Netflix ανεβαίνουν σταθερά με την πάροδο των ετών, συνήθως κάθε δύο χρόνια, αλλά αυτή η αύξηση ακόμη και για το πιο βασικό τους σχέδιο σηματοδοτεί την πρώτη, καθώς η τιμή των 8,99 $ για μία ροή τη φορά είναι σταθερή εδώ και μερικά χρόνια. Το βασικό σχέδιο του Netflix ήταν προηγουμένως 7,99 $ το 2019, με την τελευταία αύξηση του δολαρίου να σηματοδοτεί την πρώτη αλλαγή σε τρία χρόνια. Όλα τα άλλα σχέδια από το streamer ανέβηκαν τον Οκτώβριο του 2020, λιγότερο από δεκαπέντε μήνες πριν.

Όπως λέει η δήλωση του Netflix, «οι άνθρωποι έχουν περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας από ποτέ». Τον περασμένο χρόνο, η κούρσα εξοπλισμών ροής έγινε πιο ανταγωνιστική μεταξύ των Netflix, Disney+, HBO Max, Prime Video, Peacock και Paramount+, με δαπάνες από αυτές τις εταιρείες πολυμέσων σε μεγάλο βαθμό σε δισεκατομμύρια καθώς προσπαθούν να δημιουργήσουν όλο και περισσότερο περιεχόμενο ροής. Μια προηγούμενη έκθεση από το 2021 αποκάλυψε ότι το Netflix είχε ανακοινώσει τα σχέδιά του να ξοδέψει 17 δισεκατομμύρια δολάρια για τις πρωτότυπες ταινίες και εκπομπές του μόνο πέρυσι, χωρίς επίσημο αριθμό για τα σχέδια δαπανών του για το 2022. Λαμβάνοντας υπόψη την ξαφνική αύξηση της τιμής και τον τρόπο με τον οποίο ανταγωνιστές όπως η Disney λένε ότι θα ξοδέψουν 33 δισεκατομμύρια δολάρια, μπορεί να είναι περισσότερα.

Η ανακοίνωση των κερδών για το τέταρτο τρίμηνο του 2021 του Netflix έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, οπότε αναμένετε περισσότερες λεπτομέρειες.

Τώρα, αν η αύξηση αυτή θα έρθει και προς Ευρώπη, δεν υπάρχει ακόμα κάποια ανακοίνωση, αλλά δεν είναι απίθανο να την δούμε και εδώ. Τι θα γίνει τελικά μόλις το μάθουμε θα σας πούμε.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com