Xiaomi Surge P1: Μπορεί να κάνει μια μπαταρία 4000 mAh να φορτίσει πλήρως σε 8 λεπτά!

Μοίρασε την γνώση...

Κατά την παρουσίαση της σειράς Xiaomi 12, η ​​εταιρεία αποκάλυψε το Xiaomi 12 Pro που συνοδεύεται από το τρίτο τσιπ Surge P1 που αναπτύχθηκε από την Xiaomi. Αυτό το τσιπ είναι ένα ειδικό βραβευμένο τσιπ γρήγορης φόρτισης. Σήμερα, η Xiaomi αποκάλυψε επίσημα την ιστορία πίσω από αυτήν την τεχνολογία. Η Xiaomi είπε ότι μετά την κυκλοφορία της δεύτερης τεχνολογίας φόρτισης, σκέφτεται την επόμενη γενιά λύσεων γρήγορης φόρτισης. Η φόρτιση δεύτερης γενιάς είναι το αποτέλεσμα της εξερεύνησης και της σκέψης της Xiaomi. Αφενός, επιδιώκει μια πιο ακραία εμπειρία γρήγορης φόρτισης, αφετέρου, επιδιώκει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το τσιπ Xiaomi Surge P1 φέρνει μερικές νέες εμπειρίες.

banner

 

Xiaomi Surge P1

Με το τσιπ Xiaomi Surge P1, μια μονή κυψέλη 120 W μπορεί να φορτιστεί σε ένα δευτερόλεπτο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να φορτίσει μια μπαταρία 4600 mAh σε 18 λεπτά. Επίσης, υπάρχει ακόμη και τεχνολογία ενσύρματης φόρτισης 200 W που μπορεί να φορτίσει μια μπαταρία 4000 mAh σε 8 λεπτά. Η ιδέα φόρτισης ενός κυττάρου 120 W είναι η πρώτη στον κλάδο. Η Xiaomi κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το σύστημα κυψελών μπαταρίας 120W 5C με βάση το γραφένιο με ένα νέο τσιπ 4:1 Surge P1 που αναπτύχθηκε μόνος του.

Διαφήμιση

Με το Xiaomi Surge P1, η απόδοση φόρτισης της φωτεινής οθόνης προς τα εμπρός είναι υψηλότερη. Επιπλέον, η λειτουργία προώθησης είναι συμβατή με πολλαπλούς φορτιστές. Επιπλέον, υποστηρίζει αντίστροφη φόρτιση έως και 30W.

Google news

Η τεχνολογία ενσύρματης φόρτισης 200W χρησιμοποιεί την μπαταρία γραφενίου 10C με την ισχυρότερη ικανότητα φόρτισης στον κλάδο. Αυτό όχι μόνο εξασφαλίζει καλή απαγωγή θερμότητας, αλλά λαμβάνει επίσης υπόψη την ελαφρότητα και την λεπτότητα του σώματος.

Atlas VPN banner

Όσον αφορά την ασφάλεια, η Xiaomi περιλαμβάνει μια πιο ολοκληρωμένη στρατηγική προστασίας. Σε σχέση με την προηγούμενη γενιά που υποστηρίζει 34 επίπεδα προστασίας ασφαλείας, το τσιπ Xiaomi Surge P1 υποστηρίζει έως και 42 επίπεδα προστασίας ασφαλείας. Διαθέτει πιστοποίηση TÜV Rheinland Safe Fast Charging System 3.0.

Σχετικά με το Xiaomi Surge P1, ορίστε τι έχει να πει ο Wang Fei, ο αντιπρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής του Xiaomi Group


«Όσο μεγαλύτερη είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας, τόσο πιο δύσκολο είναι να φορτιστεί γρήγορα. Οι μηχανικοί της Xiaomi συνεχίζουν να καινοτομούν και να επιτυγχάνουν την καλύτερη ισορροπία στις τρεις διαστάσεις της απόδοσης φόρτισης, της διάρκειας ζωής της μπαταρίας και του πάχους του αμαξώματος, σπάζοντας το ρεκόρ ταχύτητας φόρτισης της βιομηχανίας και φέρνοντας την ενσύρματη φόρτιση στα 10 λεπτά για πρώτη φορά… Αυτή η ανακάλυψη δεν είναι το τέλος για την Xiaomi, αλλά μια νέα αφετηρία».

Η Xiaomi αποκαλύπτει επίσης ότι η τεχνολογία γρήγορης φόρτισης επόμενης γενιάς θα είναι φυσικά πιο γρήγορη. Ωστόσο, όχι μόνο θα είναι γρήγορη, αλλά θα επιτύχει και την καλύτερη ισορροπία θερμοκρασίας και διάρκειας μπαταρίας.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram