Εκτός Apple Pay και Google Pay είναι πια η Ρωσία

Μοίρασε την γνώση...

Οι κάτοχοι καρτών ρωσικών τραπεζών που έχουν υποστεί κυρώσεις από τη ΕΕ και τις Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τις γνωστές υπηρεσίες πληρωμών Google Pay και Apple Pay, όπως ανακοίνωσε η Ρωσική Κεντρική Τράπεζα.

banner

Πρόκειται για τις κάρτες των ρωσικών τραπεζών του ομίλου VTB, Sovcombank, Novikombank, Promsvyazbank, Otkritie Bank, στις οποίες επιβλήθηκαν οι αμερικανικές και ευρωπαϊκές κυρώσεις.

«Οι κάρτες αυτών των τραπεζών δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τις υπηρεσίες Apple Pay, Google Pay, αλλά η τυπική πληρωμή ή η ανέπαφη πληρωμή με αυτές τις κάρτες είναι πλήρως διαθέσιμη σε ολόκληρη τη Ρωσία», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Google news

Οι κάτοχοι καρτών αυτών των τραπεζών που υπόκεινται σε δευτερεύουσες κυρώσεις δεν θα μπορούν να πληρώνουν με αυτές στο εξωτερικό ,όπως και για αγαθά σε ηλεκτρονικά καταστήματα και σε εταιρείες που είναι εγγεγραμμένες σε χώρες που υποστηρίζουν τις δυτικές κυρώσεις.

ChicMe WW Wondershare WW

Την ίδια στιγμή, το λιθουανικό σύστημα πληρωμών Paysera αρνήθηκε να εξυπηρετήσει πελάτες από τη Ρωσία και τη Λευκορωσία.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram