Εντελώς δωρεάν το Assassin’s Creed Valhalla! Δείτε πως

Μοίρασε την γνώση...

Όπως φαίνεται, οι επόμενες εβδομάδες θα είναι αρκετά γεμάτες για το Assassin’s Creed Valhalla, αφού η Ubisoft μόλις ανακοίνωσε τα πλάνα της, τα οποία περιλαμβάνουν και μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο.

banner

Παίξτε εντελώς δωρεάν το Assassin's Creed Valhalla

Περνώντας σε λεπτομέρειες, σε περίπτωση που δεν έχετε ασχοληθεί ακόμη με το νέο Assassin’s Creed, το επόμενο Σαββατοκύριακο θα μπορείτε να το δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν. Αναλυτικότερα, το Free Weekend θα ξεκινήσει στις 24 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 28 του ίδιου μήνα.

Διαφήμιση

Για την ώρα δε γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά όπως συνηθίζεται με αντίστοιχες προωθητικές ενέργειες της Ubisoft, το παιχνίδι μάλλον θα πωλείται συγχρόνως σε μειωμένη τιμή, για όσους ενδιαφέρονται να συνεχίσουν το ταξίδι στην εποχή των Βίκινγκ μετά το πέρας της δοκιμαστικής περιόδου.

Google news

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν το Free Weekend και συγκεκριμένα στις 22 Φεβρουαρίου, θα καταφθάσει και ένα μεγάλο update για το παιχνίδι. Αυτό θα έχει κωδικό έκδοσης 1.5.0 και μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε ακριβώς τι θα περιλαμβάνει, πέρα από το γεγονός ότι θα προετοιμάσει το έδαφος για το επερχόμενο μεγάλο expansion.

Redmagic WW Zaful WW

Να σας υπενθυμίσουμε, λοιπόν, πως στις 10 Μαρτίου, ο κόσμος του Assassin’s Creed Valhalla αναμένεται να εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο με την κυκλοφορία του Dawn of Ragnarök πακέτου επέκτασης. Πρόσφατα οι Unboxholics είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν με τον director του και να δουν μια ειδική παρουσίαση, οπότε πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε τη σχετική μας κάλυψη.

Για την ιστορία, πριν μερικές ώρες μάθαμε πως ο τίτλος κατάφερε να σπάσει και ένα τεράστιο εμπορικό ρεκόρ. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram