Η Xiaomi πούλησε πάνω από 70.000 μονάδες Redmi K50 Gaming κατά την πρώτη flash πώληση. Αποκτήστε το από τα 529,04 Ευρώ ΧΩΡΙΣ τελωνείο!

Μοίρασε την γνώση...

Το Redmi K50 Gaming παρουσιάστηκε την Τετάρτη και σήμερα είχε την πρώτη του flash sale. Σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό Weibo της μάρκας Xiaomi, το μοντέλο απέφερε έσοδα άνω των 280 εκατομμυρίων CNY (σχεδόν 45 εκατομμύρια δολάρια) προτού εξαφανιστεί όλο το απόθεμα.

banner

Το πρώτο μέλος της οικογένειας Redmi K50 φέρνει ένα chipset Snapdragon 8 Gen 1, έναν τεράστιο θάλαμο VC και μια εντυπωσιακή AMOLED 6,67″ με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και ρυθμό δειγματοληψίας αφής 480 Hz. Σύμφωνα με τη Redmi, το τηλέφωνο μπορεί να φορτιστεί από 0 έως 100% σε 17 λεπτά, χάρη στη γρήγορη φόρτιση 120 W για την μπαταρία των 4.700 mAh.

Ακόμα κι αν όλοι αγόραζαν την πιο ακριβή έκδοση του K50 Gaming, η οποία συνοδεύεται από 12 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου, αυτό θα σήμαινε ότι πάνω από 70.000 μονάδες βρήκαν τους νέους ιδιοκτήτες τους. Με ένα πιο ισορροπημένο μείγμα, που είναι η πιο πιθανή επιλογή, ο αριθμός είναι στην πραγματικότητα πιο κοντά στις 80.000.

Google news

Το Redmi K50 Gaming μπορείτε να το κάνετε δικό σας στα 529,04 Ευρώ ΧΩΡΙΣ τελωνείο, από το GizTop, μαγαζί όπου πήρα το Xiaomi 12 Pro και έχω αρχίσει να σας δείχνω.

Cubot WW Cafago WW

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram