Κλειδώστε το iPhone με μία μόνο εφαρμογή!

Μοίρασε την γνώση...

Υπάρχει μία εφαρμογή που αν τη χρησιμοποιήσετε μπορείτε να κλειδώσετε το iPhone σας. Για όσο χρόνο η καθοδήγηση είναι ενεργοποιημένη, μόνο αυτή η συγκεκριμένη εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
Μάλιστα δεν υπάρχει τρόπος να φύγετε από την εφαρμογή, δηλαδή να πατήσετε επιστροφή στην αρχική οθόνη ή είσοδος σε άλλη εφαρμογή.

banner

Πώς να κλειδώσετε το iPhone με μία εφαρμογή

Η λειτουργία αυτή είναι πολύ χρήσιμη, καθώς μπορείτε να δώσετε τη συσκευή σας στα παιδιά σας χωρίς να ανησυχείτε, μήπως πάρουν κάποιον τηλέφωνο ή μπουν στα μηνύματά σας.

Ακόμη, μπορείτε να χρειαστείτε την πρόσβαση με καθοδήγηση, είναι εάν θέλετε να δώστε το κινητό σας σε κάποιον, για μια συγκεκριμένη δουλειά.

Google news

Πώς να την ενεργοποιήσετε:

Redmagic WW Lightinthebox WW
 • Μπείτε στις ρυθμίσεις
 • Πατήστε γενικά
 • Επιλέξτε προσβασιμότητα
 • Πατήστε πρόσβαση με καθοδήγηση και ενεργοποιείστε την καθοδήγηση
 • Ρυθμίστε τον κωδικό (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το touch id)
 • Ενεργοποιήστε την Συντόμευση Προσβασιμότητας

Πως να το χρησιμοποιήσετε

 • Ξεκινήστε μία εφαρμογή
 • Πατήστε τρεις φορές το κεντρικό κουμπί
 • Επιλέξτε τις ενέργειες που θέλετε να κλειδώσετε και πατήστε έναρξη
 • Ρυθμίστε τον κωδικό και πατήστε το κεντρικό πλήκτρο 3 φορές για λήξη
 • Τέλος χρειάζεται κωδικός για την έξοδο από την εφαρμογή

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram