Με αποκλεισμό κινδυνεύει ο ανεμβολίαστος γιατρός της Formula 1

Μοίρασε την γνώση...

Στενεύουν τα περιθώρια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 σε σχέση με τα μέτρα πρόληψης κατά του Covid-19, καθώς από τη νέα σεζόν ο εμβολιασμός των εμπλεκόμενων γίνεται υποχρεωτικός.

banner

Αλλάζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα τα οποία τηρούνται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 σχετικά την πανδημία του Covid-19, καθιστώντας υποχρεωτικό τον εμβολιασμό των εμπλεκόμενων στα Grand Prix της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Formula-1-Covid-19

Η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού επιβάλλεται σε όσους θα έχουν πρόσβαση στα paddock, όπως π.χ. οι πιλότοι, οι μηχανικοί και τα υπόλοιπα μέλη των ομάδων, χωρίς να προβλέπεται καμία απολύτως εξαίρεση.

Google news

Η απόφαση λήφθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του αρμόδιου οργάνου της FIA και αναμένεται να εφαρμοστεί στις χειμερινές δοκιμές της νέας σεζόν, προκαλώντας τον προβληματισμό σε σχέση με τον οδηγό του ιατρικού αυτοκινήτου, Van der Merwe, ο οποίος για προσωπικούς λόγους έχει επιλέξει να μην εμβολιαστεί.

Govee Many GEOs Zaful WW

Ο Νοτιοαφρικανός, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μετά την καθοριστική του επέμβαση στο σοκαριστικό ατύχημα του Romain Grosjean, κινδυνεύει πλέον με αποκλεισμό καθώς δεν θα είναι εμβολιασμένος κατά του Covid-19.

Πριν, λοιπόν, ξεκινήσει η αγωνιστική σεζόν του 2021, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 καλείται να προσαρμοστεί σε νέα-αυστηρότερα υγειονομικά δεδομένα, τα οποία ενδεχομένως να θέσουν εκτός μάχης κάποιους από τους πρωταγωνιστές τους.


Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό αν κάποιος από τους πιλότους των ομάδων έχει αποφύγει μέχρι σήμερα τον εμβολιασμό, κινδυνεύοντας να χάσει τη θέση του στο grid.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram