Το πολυσυζητημένο χαρακτηριστικό έρχεται στο χειριστήριο του Xbox Series X

Μοίρασε την γνώση...

Μαζί με την άφιξη των κονσολών επόμενης γενιάς της, Xbox Series X και Xbox Series S, το Νοέμβριο του 2020, η Microsoft ανανέωσε και το Xbox controller.

banner

Συγκεκριμένα, το χειριστήριο που περιλαμβάνουν οι νέες κονσόλες διαθέτει μειωμένο input lag, έχει μικρότερο μέγεθος και ένα ειδικό texture στις λαβές και στις σκανδάλες για καλύτερο κράτημα. Μια απ’ τις πιο σημαντικές του προσθήκες, βέβαια, είναι το νέο Share πλήκτρο που επιτρέπει το άμεσο τράβηγμα φωτογραφιών και βίντεο.

Διαφήμιση

Ένα χαρακτηριστικό που ζητούσαν πολλοί έρχεται στο χειριστήριο του Xbox Series X

Όπως αποκάλυψε τώρα το Xbox, το κουμπί αυτό σύντομα θα μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα. Αναλυτικότερα, διάφοροι χρήστες που δε συνηθίζουν να τραβούν φωτογραφίες όσο παίζουν, ζητούσαν εδώ και καιρό να δοθεί η δυνατότητα παραμετροποίησης της λειτουργίας του Share Button.

Google news

Το feedback εισακούστηκε και η Microsoft ανακοίνωσε τώρα πως σύντομα θα προστεθεί η δυνατότητα remapping αυτού του κουμπιού. Οι χρήστες, λοιπόν, θα μπορούν να επιλέξουν να ανοίγει απευθείας τη Friend List τους, τα Achievements τους ή να κάνει άλλες ενέργειες, όπως άμεση σίγαση του ήχου της τηλεόρασης. Οι επιλογές θα είναι πολύ περισσότερες και η όλη διαδικασία θα γίνεται μέσα από το ήδη υπάρχον Xbox Accessories App.

Wondershare WW AliExpress WW

Φυσικά, ακόμα και αν το πλήκτρο αλλάξει λειτουργία, θα μπορεί κάποιος να τραβά screenshots και βίντεο, ακριβώς όπως στο Xbox One, δηλαδή ανοίγοντας πρώτα το Xbox Guide.

Για την ώρα αυτό το χαρακτηριστικό δοκιμάζεται από τους Xbox Insiders και προσεχώς θα γίνει διαθέσιμο για όλους τους χρήστες.Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram