Ασύρματα ακουστικά Lenovo LivePods LP40 TWS με μόλις 13.39€ μέχρι τα τέλη Μαρτίου και εσύ ακόμα τα κοιτάς!?

Μοίρασε την γνώση...

Τα συγκεκριμένα ασύρματα ακουστικά τα έχουμε ξαναδεί και άλλη φορά εδώ στο iTechNews.gr. Επειδή μου τα ζήτησαν, είπα να σας τα ξαναπαρουσιάσω, οπότε μίλησα με το Cafago και ορίστε…στα 13.39€ αυτή την φορά, με το ΦΠΑ μέσα, χωρίς πρόβλημα τελωνείου, μέχρι τέλη Μαρτίου θα τα βρείτε, οπότε βιαστείτε γιατί δεν μένουν πολλές ημέρες ακόμα!

banner

Αποκτήστε με μόλις 11.38€ τα εντυπωσιακά Lenovo LivePods LP40 TWS από το flash sales του Cafago, ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά!

Τ’ ασύρματα ακουστικά Lenovo LivePods LP40 υποστηρίζουν λειτουργία αφής, ενώ συνδέονται με το κινητό σας μέσω BT5.0. Παραμένουν συνδεδεμένα με το κινητό σε απόσταση μέχρι και 10 μέτρα. Είναι συμβατά με κινητά android / iOS αλλά και με Windows συσκευές. Η βάση φόρτισης φέρει μπαταρία χωρητικότητας 300mAh, ενώ το κάθε ακουστικό φέρει μπαταρία χωρητικότητάς 40mAh. Η βάση φόρτισης φορτίζει μέσω θύρας type-C.

Διαφήμιση

 

Αποκτήστε με μόλις 11.38€ τα εντυπωσιακά Lenovo LivePods LP40 TWS από το flash sales του Cafago, ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά!Αποκτήστε με μόλις 11.38€ τα εντυπωσιακά Lenovo LivePods LP40 TWS από το flash sales του Cafago, ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τ’ ακουστικά είτε ξεχωριστά είτε μαζί, ανάλογα με το πως θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε. Με τον έξυπνο έλεγχο αφής, μπορείτε να διαχειριστείτε εισερχόμενες κλήσεις και μουσική με ευκολία. Τ’ ακουστικό είναι συμπαγές και πολύ ελαφρύ και ταιριάζει στο ακουστικό κανάλι χωρίς επιβάρυνση. Φυσικά είναι αδιάβροχα και ανθεκτικά στον ιδρώτα για να μπορείτε ν’ ασχοληθείτε με αυτά που κάνετε και όχι με τ’ ακουστικά. Διαθέτει δυναμικό πρόγραμμα οδηγού 13 mm για στερεοφωνικό ήχο και διεπαφή τύπου C για γρήγορη φόρτιση.

Google news

Αποκτήστε με μόλις 11.38€ τα εντυπωσιακά Lenovo LivePods LP40 TWS από το flash sales του Cafago, ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά!Αποκτήστε με μόλις 11.38€ τα εντυπωσιακά Lenovo LivePods LP40 TWS από το flash sales του Cafago, ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά!

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

banner Banggood WW


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram