Αυτός είναι ο γρηγορότερος browser για Windows!

Μοίρασε την γνώση...

Για να μην μπορείτε να ξαναχρησιμοποιήσετε δικαιολογίες περί αργού ίντερνετ

Geekbuying WW

Οι μέρες που χρησιμοποιούσαμε Internet Explorer ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα πια, έχουμε πολλές επιλογές και η δικαιολογία «το ίντερνετ κολλάει», έπαψε να πείθει. Ο γρηγορότερος browser βρέθηκε και, όσοι χρησιμοποιούμε Windows, μάλλον τον επιλέγουμε ήδη χωρίς καν να το παίρνουμε είδηση.

Διαφήμιση

Έχετε Windows; Αυτός είναι ο γρηγορότερος browser

Προκειμένου να βρεθεί ο γρηγορότερος browser, χρησιμοποιήθηκαν τρία εργαλεία: Το Speedometer, το JetStream και το MotionMark. Το πρώτο, υπολογίζει πόσο άμεσα επεξεργάζεται τις πληροφορίες ο browser, ενώ «τρέχουν» διαδικτυακές εφαρμογές, το δεύτερο μετρά πόσο γρήγορα εκτελεί τον κώδικα και το τρίτο αφορά στην ικανότητά του να φορτώνει σύνθετες ιστοσελίδες.

Google news

Και τα τρία εργαλεία λειτούργησαν σε παράθυρο incognito, όλοι οι browsers βρίσκονταν στην τελευταία, ενημερωμένη τους έκδοση και τα τεστ έγιναν δύο φορές, για να είναι έγκυρο το αποτέλεσμα. Οι δοκιμές έγιναν στον υπολογιστή Zotac Magus EN 1070, ο οποίος έχει Windows 10 Pro.

Atlas VPN Cafago WW

Έπειτα από δοκιμές των Brave, Microsoft Edge, Firefox, Opera και Chrome, βρέθηκε πως ο γρηγορότερος browser είναι ο τελευταίος, με σκορ 107,2 στο Speedometer και 99.778 στο JetStream. Ο Brave, ωστόσο, αν και πιο αργός, έχει ένα σημαντικό επιπλέον χαρακτηριστικό: το ενσωματωμένο ad-blocker.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram