Χαμός: Προβλήματα με τις εφαρμογές της Apple!

Μοίρασε την γνώση...

Προβλήματα στο App Store, το iCloud και το Apple Music φαίνεται πως παρουσιάστηκαν σήμερα καθώς πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν αδυναμία πρόσβασης.

Geekbuying WW

Σύμφωνα με το Down Detector, έναν ιστότοπο που παρακολουθεί τις διακοπές λειτουργίας ιστοτόπων, χιλιάδες άνθρωποι παραπονέθηκαν για προβλήματα, αναφέροντας ότι οι εφαρμογές της Apple έχουν «πέσει».

Διαφήμιση

Οι χρήστες παρατήρησαν, επίσης, προβλήματα με το Find my iPhone, τους Χάρτες της Apple, το iTunes, το iMessage και το Apple TV.

Google news

«Έπεσαν» εφαρμογές της Apple -Χιλιάδες άνθρωποι παραπονούνται για προβλήματα

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Bloomberg, Mark Gurman, τα εταιρικά εσωτερικά συστήματα της Apple είναι εκτός λειτουργίας, κάτι που, όπως είπε, «περιορίζει την τηλεργασία και τις αγορές, καθώς και την παραλαβή προϊόντων και τις επισκευές».

Zaful WW Redmagic WW

Προς το παρόν δεν έχει γίνει σαφές τι προκαλεί τα προβλήματα.

Η σελίδα κατάστασης της Apple δείχνει ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με 11 υπηρεσίες: App Store, Apple Arcade, Apple Music, Apple TV Plus, iTunes, Podcasts, Ραδιόφωνο, Apple Business Manager, Apple School Manager, Πρόγραμμα Εγγραφής Συσκευών και Σχολική Εργασία.


Η εταιρεία δεν έχει σχολιάσει ακόμη το πρόβλημα, αλλά πιστεύεται ότι είναι ένα παγκόσμιο ζήτημα, με τους χρήστες να διαμαρτύρονται τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πολλοί χρήστες της Apple διαμαρτύρονται μέσω του Twitter.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram