Χάος προκαλούν οι πολίτες με την κατάσταση στα ΕΛΤΑ

Μοίρασε την γνώση...

Ζητούν εξηγήσεις από τον Πιερρακάκη για την ταλαιπωρία

banner

Το απόλυτο χάος επικρατεί με τις καθυστερήσεις στα ΕΛΤΑ σύμφωνα με πληθώρα καταγγελιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο απαρχαιωμένος πληροφοριακός εξοπλισμός των ΕΛΤΑ επέτρεψε πριν από δέκα ημέρες σε χάκερ να «χτυπήσουν» με κυβερνοεπίθεση τις θυρίδες και το σύστημα μεταφοράς πακέτων, με τους υπεύθυνους της διοίκησης να μην μπαίνουν ποτέ στον κόπο για διαπραγμάτευση προκειμένου να καταβάλλουν τα λύτρα που ζητούσαν.

Google news

Σε ανακοίνωσή τους τα ΕΛΤΑ υποσχέθηκαν να λύσουν το πρόβλημα, ωστόσο μια τεχνική βλάβη στο περιβάλλον υποστήριξης των μηχανογραφικών εφαρμογών γραφείων παρακαταθηκών προκάλεσε νέα προβλήματα.

Cafago WW Dresslily WW

Με νέα ανακοίνωση ο οργανισμός ενημερώνει για την ειδοποίηση που έλαβε για την βλάβη και ενημερώνει ότι πιθανόν να μην καταβληθούν στην ώρα τους οι συντάξεις σε πολλές περιοχές της χώρας.

Με καθυστέρηση θα λάβουν τις συντάξεις τους όπως φαίνεται σε Άρτα, Έδεσσα, Καβάλα, Καλαμάτα, Καρδίτσα, Καρπενήσι, Κιλκίς, Κοζάνη, Κόρινθος, Λάρισα, Μεσολόγγι, Πρέβεζα, Σύρος, Τρίκαλα και Χαλκίδα.


Την ίδια ώρα πολλοί χρήστες του Twitter καταγγέλλουν ότι εδώ και μέρες αντιμετωπίζουν προβλήματα με την αποστολή και παρακολούθηση της πορείας των δεμάτων αλλά και με την επικοινωνία τους με τον οργανισμό.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που ζητούν εξηγήσεις από τον υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 

 

 

 

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Μία άποψη για το “Χάος προκαλούν οι πολίτες με την κατάσταση στα ΕΛΤΑ”

  1. Kamui

    Εεε βασικά “τους χάκαραν” (θα μας ακούσει κ κανείς και θα γελάει) πριν 2 ΣΚ και από τότε μάλλον δεν έχουν φτιάξει τπτ. Το ransomware θα ζητάει πολλά bitcoin μάλλον και δεν έχει το μαγαζί να δώσει σάλιο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram