Δικό της κατάστημα εφαρμογών δημιουργεί η Ρωσία

Μοίρασε την γνώση...

Ρωσική εταιρεία λογισμικού αναπτύσσει εναλλακτική λύση στο κατάστημα εφαρμογών Google Play και σχεδιάζει να τη λανσάρει στις 9 Μαΐου, εθνική επέτειο της νίκης στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

banner

Η Google ανέστειλε όλες τις υπηρεσίες που βασίζονται σε πληρωμές στη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένων των συνδρομών, την ώρα που οι κυρώσεις της Δύσης για την εισβολή στην Ουκρανία άρχιζαν να δημιουργούν προβλήματα στο ρωσικό τραπεζικό σύστημα.

Android: Η Ρωσία απαντά στη Google με δικό της κατάστημα εφαρμογών

«Δυστυχώς οι Ρώσοι δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν το Google Play για να αγοράζουν εφαρμογές και οι δημιουργοί έχασαν την πηγή του εισοδήματός τους» δήλωσε σύμφωνα με το Reuters ο Βλαντιμίρ Ζίκοφ της Digital Platforms, της εταιρείας που αναπτύσσει το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Google news

«Αυτός είναι ο λόγος που δημιουργήσαμε ένα ρωσικό app store, το NashStore» ανέφερε.

Cubot WW Redmagic WW

Το NashStore, του οποίου το όνομα μεταφράζεται ως «Το δικό μας κατάστημα», θα λειτουργεί σε συσκευές Android και στην τελική του μορφή θα είναι συμβατό με κάρτες της ρωσικές τράπεζας Mir.

Κάθε χρόνο στις 9 Μαΐου η Ρωσία πραγματοποιεί μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία για να γιορτάσει τη νίκη της Σοβιετικής Ένωσης έναντι της ναζιστικής Γερμανίας.Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram