Εκτός λειτουργίας το Taxisnet!

Μοίρασε την γνώση...

Εδώ και λίγη ώρα είναι εκτός το Taxisnet, με φορολογούμενους και φοροτεχνικούς να μην μπορούν να ολοκληρώσουν συναλλαγές με την εφορία, την ώρα που λήγουν προθεσμίες.

banner

taxisnet9585

Ανοίγει το Taxiset για τις φορολογικές δηλώσεις 2022

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διαδικασίες προκειμένου η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), να ανοίξει η πλατφόρμα στο taxisnet για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων για το εισόδημα του 2021.

Google news

Ο βαθμός δυσκολίας είναι ιδιαίτερα υψηλός καθώς φέτος έχουν αυξηθεί οι κωδικοί που οι φορολογούμενοι θα βρίσκουν προσυμπληρωμένους. Από φέτος στους προσυμπληρωμένους κωδικούς οι φορολογούμενοι θα βρίσκουν και τα εισοδήματα από τα ενοίκια ακινήτων.

Goboo [CPS] Many GEOs Cubot WW

Ερώτημα παραμένει αν οι υπηρεσίες θα καταφέρουν να είναι προσυμπληρωμένες και οι δηλώσεις ΦΠΑ.

Οι λογιστές επισημαίνουν ότι για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις, θα πρέπει να είναι λειτουργικό από την πρώτη ημέρα, δηλαδή να είναι σε πλήρη λειτουργία όλες οι εφαρμογές και προσυμπληρωμένοι όλοι οι απαραίτητοι κωδικοί.


Όπως εξηγούν η επιτυχία του νέου χρονοδιαγράμματος για την πληρωμή των δόσεων θα εξαρτηθεί από την ετοιμότητα του συστήματος από την πρώτη μέρα. Πλέον οι τρεις διμηνιαίες δόσεις που ίσχυαν μέχρι και πέρυσι αυξάνονται σε 8 μηνιαίες δόσεις.

Το σχέδιο προβλέπει η πρώτης δόση να πληρωθεί τον Ιούλιο και η τελευταία δόση τον Φεβρουάριο. Πρόθεση του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης είναι να σταματήσει το φαινόμενο της συσσώρευσης των περισσότερω

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram