Γερμανία: Ο χορός του Έλον Μασκ στο giga εργοστάσιο Tesla!

Μοίρασε την γνώση...

Χθες έγιναν τα εγκαίνια του giga-factory της Tesla στην Γερμανία, παρουσία του ίδιου του αφεντικού της Tesla, Έλον Μασκ, και του Γερμανού καγκελάριου Όλαφ Σολτς.

Geekbuying WW

Πρόκειται για την μεγαλύτερη επένδυση στην Γερμανία στην νεότερη ιστορία της καθώς το γιγάντιο εργοστάσιο κόστισε 5 δισεκατομμύρια δολάρια και χρειάστηκε δυο χρόνια για να κατασκευαστεί. Η άδεια λειτουργίας δόθηκε πριν δυο μόλις εβδομάδες.

Διαφήμιση


Ο Έλον Μασκ είπε ενθουσιασμένος ότι ήταν μια εξαιρετική μέρα για το εργοστάσιο Gruenheide της Tesla και ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση ενός βιώσιμου μέλλοντος. Τα λόγια αυτά ειπώθηκαν την ώρα καθώς επέβλεπε την παράδοση των πρώτων γερμανικής κατασκευής αυτοκινήτων της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Google news

Κατενθουσιασμένος και προτρέποντας τους εργαζόμενους να πιστέψουν στο μέλλον, ο Μασκ στο τέλος το έριξε στον χορό…

AliExpress WW Tomtop WW

Elon Musk said that it was a great day for Tesla’s Gruenheide factory and another step in the direction of a sustainable future as he oversaw the handover of the U.S. automaker’s first German-made cars https://t.co/StsvQeETUl pic.twitter.com/vysP4X1Dpa

— Reuters (@Reuters) March 23, 2022


… And now we dance 😃 @elonmusk pic.twitter.com/TMk3BO1OdG

— Pranay Pathole (@PPathole) March 22, 2022


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram