Για να μην ψάχνεστε, το Mi Fit έγινε Zepp Life και το Xiaomi Wear σε Mi Fitness απλά…..!

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi μόλις πέρασε από μια μικρή άσκηση αλλαγής επωνυμίας. Μετονόμασε την εφαρμογή Mi Fit σε Zepp Life και άλλαξε το όνομα της εφαρμογής Xiaomi Wear σε Mi Fitness. Επομένως, μην εκπλαγείτε αν δείτε τις εφαρμογές με τα αρχικά ονόματα να εξαφανίζονται ξαφνικά από το κινητό σας! Τα νέα ψευδώνυμα είναι ορατά μόνο στο Google Play Store προς το παρόν. Πιθανώς, μια ενημέρωση iOS θα πρέπει να γίνει στο εγγύς μέλλον.

Το Mi Fit είναι η προεπιλεγμένη εφαρμογή για το πιο δημοφιλές πρόγραμμα παρακολούθησης δραστηριοτήτων της Xiaomi – το Mi Band. Λειτουργεί με όλες τις γενιές αυτής της συσκευής, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων ρολογιών Xiaomi. Μπορείτε επίσης να αντιστοιχίσετε συσκευές Amazfit μαζί με έξυπνες ζυγαριές κατασκευασμένες από την Xiaomi και μια σειρά από άλλα gadget. Το λογισμικό παρακολουθεί τη δραστηριότητά σας, αναλύει τον ύπνο και αξιολογεί τις προπονήσεις σας. Ο στόχος είναι να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια πιο υγιεινή καθημερινή ρουτίνα.


Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει τους λόγους αυτής της αλλαγής. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό φέρνει τη σύμβαση ονομασίας της εφαρμογής Mi Fit πιο κοντά στην εφαρμογή Zepp της Huami. Το τελευταίο είναι το επίσημο λογισμικό για τα επώνυμα προϊόντα της Amazfit (τα οποία ανήκουν στην Huami, γνωστή και ως Zepp Health). Αλλά η επιλογή του ονόματος δεν πρέπει να αποτελεί υπερβολική έκπληξη. Εξάλλου, η Huami είναι ο κατασκευαστής των Xiaomi Mi Bands. Φαίνεται να είναι μια σταδιακή ενοποίηση του λογισμικού μεταξύ των δύο εταιρειών.

Προς το παρόν, η αλλαγή στο όνομα έχει γίνει μόνο στο Google Play Store. Μια ενημέρωση iOS είναι πιθανό να προσγειωθεί σύντομα.


Ο κινεζικός τεχνολογικός γίγαντας άδραξε επίσης αυτή την ευκαιρία για να κάνει μια παρόμοια άσκηση με την εφαρμογή Xiaomi Wear. Είναι πλέον γνωστό ως Mi Fitness. Αυτό το λογισμικό δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το Zepp Life (πρώην Mi Fit), αλλά αντιπροσωπεύει μια εναλλακτική που λειτουργεί με πολλές από τις ίδιες συσκευές. Επίσης, είναι συμβατό με μια ευρύτερη γκάμα προϊόντων Xiaomi, όπως ηλεκτρικούς διαδρόμους Xiaomi, ποδήλατα γυμναστικής, ελλειπτικά. Εγώ το συγκεκριμένο πρόγραμμα το χρησιμοποιώ για το πολύ καλό smartwatch Xiaomi Redmi 2.

 

 

Οι αλλαγές είναι ζωντανές τώρα στο Google Play Store. Αλλά αυτό μπορεί να εξαρτάται από την περιοχή. Επομένως, εάν δεν βλέπετε ακόμη αυτές τις ενημερώσεις στο smartphone Android σας, θα πρέπει να φτάσουν σύντομα.

Το Zepp Life κάνει το ντεμπούτο του με την έκδοση 5.6.0 και το Mi Fitness με την έκδοση 3.1.3. Η πιο πρόσφατη ανανέωση λογισμικού εισάγει επίσης μια μικρή ανανέωση γραφικών. Και, φυσικά, δεν θα χάσετε δεδομένα. Αυτές είναι οι ίδιες ακριβώς εφαρμογές – αλλά με διαφορετικά ονόματα.

Αν ψάχνετε να πάρετε το Mi Band 6, μπορείτε να το βρείτε στο Banggood στα 28,94€, απ’ όλες τις αποθήκες του με χρήση του κουπονιού

No coupons found.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com