Η Disney Plus, ακούγεται ότι θα προσφέρει έναν νέο τύπο συνδρομής, με μειωμένη τιμή, αλλά με διαφημίσεις!

Μοίρασε την γνώση...

Το Disney Plus (ή Disney+) είναι μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ροής που βασίζονται σε συνδρομές. Τώρα, η The Information ισχυρίζεται ότι σύντομα θα υιοθετήσει μια τάση που θα ακολουθούν όλο και περισσότεροι από τους μεγάλους εταιρικούς της αντιπάλους.

banner

Αυτή είναι η συμπερίληψη διαφημιστικών διακοπών στις εκπομπές ή τις ταινίες που μπορείτε να βρείτε στο Disney+, ενώ τρέχουν αδιάκοπα για 7,99 $ ΗΠΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες επί του παρόντος. Ωστόσο, αυτή η αγορά λέγεται τώρα ότι είναι η πρώτη στην οποία θα προσφερθεί σύντομα μια νέα βαθμίδα.

Διαφήμιση

Εάν αυτή η φήμη αποδειχτεί ακριβής, η Disney θα συμμετάσχει σε άλλους ομίλους όπως Discovery, NBC/Universal και Warner Media, υιοθετώντας ένα μοντέλο που βασίζεται σε διαφημίσεις ως επιλογή, αφήνοντας εφαρμογές όπως το Netflix ως μία από τις λιγοστές υπηρεσίες που δεν θα έχουν, άγνωστο βέβαια για πόσο εάν περάσει τελικά εδώ.

Google news

Η νέα έκδοση του Disney+ αναμένεται να κοστίζει περίπου 4,99 δολάρια το μήνα, αν και η επιβεβαίωση και η πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας της δεν είναι ακόμη γνωστή.

Goboo [CPS] Many GEOs AliExpress WW

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram