Η Xiaomi αναπτύσσει τεχνολογία με τεράστια οθόνη για Fitness Bands!

Μοίρασε την γνώση...

Ετοιμαστείτε να δείτε ένα διαφορετικό smart band με ασυνήθιστη σχεδίαση από τη Xiaomi. Οι αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας που προκύπτουν υπερβαίνουν τον κανονικό σχεδιασμό έξυπνου band. Σε αντίθεση με τα μοντέλα Mi Band, αυτό το προϊόν είναι αρκετά μεγάλο και καλύπτει πλήρως τον καρπό σας.

Η Xiaomi Mobile Software Co. Ltd. έλαβε πρόσφατα την έγκριση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για την εμφάνιση του smartband. Ο σχεδιασμός αυτού του προϊόντος χρησιμοποιείται σε φορετές έξυπνα band. Οι εικόνες δείχνουν τον λεπτομερή σχεδιασμό του προϊόντος. Το σημείο Α δείχνει την εμφάνιση του προϊόντος.


Σύμφωνα με την αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας, το προϊόν σε αυτό το σχέδιο ονομάζεται έξυπνο βραχιόλι και το πεδίο εφαρμογής του είναι η βιομηχανία φορητών έξυπνων βραχιολιών. Τρισδιάστατες εικόνες που δείχνουν λεπτομέρειες του σχεδίου κυκλοφόρησαν μαζί με τις προσφυγές για διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Το σημείο α στις φωτογραφίες δείχνει την αρχική οθόνη του προϊόντος.

Αν και η σχεδίαση δεν είναι ακριβώς η ίδια, η Samsung παρουσίασε παρόμοιο στυλ σχεδίασης με το πρώτο της μοντέλο έξυπνου band το 2014. Το Gear Fit παρουσιάστηκε πριν από 8 χρόνια και διαθέτει οθόνη Super AMOLED με ανάλυση 1,84″ και 432×128 pixel. Τροφοδοτείται από επεξεργαστή ARM Cortex M4 180 MHz και διαθέτει το λειτουργικό σύστημα RTOS. Η μπαταρία των 210 mAH θα μπορούσε να προσφέρει έως και 3-4 ημέρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, κάτι που μπορεί να θεωρηθεί πολύ καλό με τα πρότυπα της εποχής. Ο σχεδιασμός της οθόνης του Gear Fit είναι παρόμοιος με αυτόν του προϊόντος στην αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.


 

Δεν είναι γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει το μοντέλο της Xiaomi με αυτό το στυλ σχεδίασης. Ίσως είναι στο στάδιο του πρωτοτύπου. Η οθόνη ενός τέτοιου έξυπνου βραχιολίου είναι επίσης πολύ μεγάλη, επομένως είναι πολύ επιρρεπής σε ζημιά κατά τη χρήση.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com