Mi Band 7! Μάθαμε με τι νέα χαρακτηριστικά θα το δούμε!

Μοίρασε την γνώση...

Δεν νομίζω να μην έχετε ακούσει για την σειρά Mi Band, αφού διαβάζετε το iTechNews! Το συγκεκριμένο smartband, το υποστηρίζω στο θέμα την ελληνικών από την 2η του έκδοση που άρχισε να έχει μία υποτυπόδη οθόνη (πριν ήταν λεντάκια), όπου σας έδινα πρώτος τα ελληνικά, πριν τα δώσει η μαμά εταιρεία Xiaomi! Το Mi Band είναι ένα φθηνό smartband, μία τέλεια εναλλακτική λύση σε ένα έξυπνο ρολόι. Μια νέα συσκευή Mi Band παρουσιάζεται κάθε χρόνο και το νέο μέλος της δημοφιλούς σειράς Mi Band φαίνεται να είναι κοντά μας και θα το δούμε πολύ σύντομα. Γιατί το λέω αυτό!? Επειδή τα χαρακτηριστικά του Mi Band 7 έχουν διαρρεύσει!!!!

 

Οι πληροφορίες στη βάση δεδομένων της εφαρμογής Zepp του Amazfit μας δείχνουν ότι ένα νέο Mi Band είναι καθ’ οδόν. Έχουμε εντοπίσει τον κωδικό μοντέλου και πολλά χαρακτηριστικά της νέας μπάντας. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.


 

Νέα χαρακτηριστικά Mi Band 7

Στην πραγματικότητα, το νέο Mi Band είναι βασικά παρόμοιο με το προηγούμενο Mi Band 6, οπότε δεν χρειάζεται να ενθουσιαστείτε πολύ. Αλλά επιπλέον προδιαγραφές είναι διαθέσιμες στην νέα έκδοση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα αρχεία υλικολογισμικού Zepp, το όνομα της νέας συσκευής είναι “Xiaomi Smart Band 7” και τα ονόματα των μοντέλων είναι “M2129B1 & M2130B1”. Τα αναγνωριστικά CMIIT είναι “2022DP1794 & 2022DP1805”. Αυτό συνέβη και με τις διαρροές Mi Band 6 τα τελευταία χρόνια.


Το μέγεθος οθόνης του νέου Mi Band 7 είναι 192×490. Το μέγεθος οθόνης του Mi Band 6 ήταν 152×486. Αυτό σημαίνει ότι θα έρθει ένα Mi Band με μεγαλύτερη οθόνη. Η οθόνη του Mi Band 6 ήταν επίσης μεγαλύτερη από τον προκάτοχό του. Οι οθόνες των band γίνονται μεγαλύτερες.

Όπως και για το προηγούμενο Mi Band, θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αναλογικό και ψηφιακό στυλ ρολογιού. Αυτά τα στυλ εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα στο Mi Band 7, αλλά η έκδοση AOD είναι επίσης διαθέσιμη. Οπότε πιθανώς το νέο Mi Band να υποστηρίζει AOD!

Watchfaces
AOD watchface

Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει συνολικά 303 emoticons και 126 εικονίδια ειδοποιήσεων. Απ’ ότι βλέπουμε είναι τα ίδια με τα εικονίδια που θα βρούμε στο Mi Band 6.

Δεδομένα σχετικά με το GPS που εντοπίστηκαν στα αρχεία γλώσσας, η συσκευή μπορεί να συνοδεύεται από υποστήριξη GPS! Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα το δούμε στη σειρά Mi Band! Στην πραγματικότητα, η Xiaomi άργησε να το κάνει. Το Mi Band με ενσωματωμένο GPS θα ήταν τέλειο.

Αν θυμάστε, η πρώτη συσκευή Mi Band είχε μια λειτουργία που ονομάζεται «Έξυπνος συναγερμός». Σκοπός ήταν να ξεκινήσει η αφύπνιση του χρήστη 30 λεπτά πριν το ξυπνητήρι. Αν και στην αρχή φαινόταν χρήσιμο, οι χρήστες παραπονέθηκαν γι’ αυτό. Καταργήθηκε από τα μεταγενέστερα Mi Bands. Αυτή η δυνατότητα επιστρέφει με το Mi Band 7! Μια άλλη δυνατότητα που επιστρέφει με τον ίδιο τρόπο είναι η λειτουργία “Passcode“, η οποία είναι διαθέσιμη μόνο στο Mi Band 4. Τώρα μπορείτε να ορίσετε ξανά τον κωδικό πρόσβασης για το Mi Band σας.

Διατίθενται νέες λειτουργίες «εξοικονόμησης ενέργειας» και «υπερεξοικονόμησης ενέργειας». Αυτές οι λειτουργίες θα είναι σαν φάρμακο μετά τη συσκευή Mi Band 6 που δίνει 1 εβδομάδα χρήσης.

Το πιο σημαντικό μέρος είναι ότι φτάσαμε στην πληροφορία ότι το Mi Band 7 τρέχει με το Zepp OS! Αυτές οι πληροφορίες είναι πολύ περίεργες γιατί η σειρά Mi Band χρησιμοποιήθηκε γενικά με την εφαρμογή Mi Fit, αλλά τώρα θα έρθει με μια εφαρμογή Zepp. Φαίνεται ότι η Xiaomi έχει εγκαταλείψει την εφαρμογή Mi Fit. Θα περιμένουμε και θα δούμε εδώ τι θα γίνει και φυσικά θα σας ενημερώσουμε.

Για να εξηγήσω εν συντομία, φαίνεται ότι η νέα συσκευή θα παρουσιαστεί σύντομα. Πιθανότατα θα έχει παρόμοιο σχεδιασμό με το Mi Band 6, αλλά με μεγαλύτερη οθόνη και περισσότερες δυνατότητες. Θα δούμε μαζί.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com