Ο λόγος που ο νεροχύτης βρίσκεται σε παράθυρο! Τον ξέρατε;

Μοίρασε την γνώση...

Ξεσήκωσε μια μεγάλη κουβέντα, πάνω από 200 άνθρωποι σχολίασαν, ωστόσο έχουμε τη σωστή απάντηση.
Είναι από τις λεπτομέρειες που δεν προσέχουμε, δεν δίνουμε σημασία, ίσως γιατί τις θεωρούμε δεδομένες, κάτι de facto, αλλά να μου έρχεται η ώρα να αναρωτηθούμε. Όπως ένας φίλος στο Reddit, που θέλησε να ανακαινίσει την κουζίνα του και ανακάλυψε πως… ο νεροχύτης είναι πάντα στο παράθυρο. Είχε σκοπό να το αλλάξει αυτό, αλλά έφτασε στο σημείο να αναρωτηθεί… «μήπως τρελάθηκα για να σκέφτομαι αυτό το πράμα;».

banner

Εύλογα λοιπόν ξεσήκωσε μια μεγάλη κουβέντα, πάνω από 200 άνθρωποι σχολίασαν, ωστόσο νομίζουμε πώς έχουμε την απάντηση!

Διαφήμιση

«Σχεδιάζουμε να κάνουμε μια ανακαίνιση στην κουζίνα και συνειδητοποιήσαμε ότι μπορούμε εύκολα να μετακινήσουμε τον νεροχύτη της κουζίνας μας μακριά από το παράθυρο, για να μας δώσει περισσότερο ωφέλιμο χώρο στον πάγκο.

Google news

Τότε συνειδητοποίησα ότι δεν έχω δει ποτέ νεροχύτη κουζίνας που να μην είναι μπροστά σε παράθυρο. Υπάρχει λόγος για αυτό; Το να κοιτάς έξω από το παράθυρο ενώ πλένεις τα πιάτα είναι απλώς κάτι… βρετανικό; Ή μήπως τρελαίνομαι και προτείνω έναν νεροχύτη χωρίς παράθυρο;».

Zaful WW Blackshark WW

2

Αυτή ήταν η απορία του και αμέσως η κουβέντα «άναψε». Όπως είπαμε όμως η απάντηση δόθηκε και όχι με λόγια του αέρα, αλλά παραθέτοντας αναφορές από ειδικούς της κουζίνας του KDCUK.

«Ο απλός λόγος για τον οποίο οι νεροχύτες της κουζίνας τοποθετούνται παραδοσιακά κάτω από το παράθυρο, είναι γιατί το παράθυρο βρίσκεται, προφανώς, σε έναν εξωτερικό τοίχο. Όσον αφορά τις υδραυλικές εγκαταστάσεις, η χρήση όσο το δυνατόν πιο κοντού σωλήνα από τον νεροχύτη μέχρι την αποχέτευση είναι όχι μόνο η πιο αποτελεσματική αλλά και η φθηνότερη» ανέφερε ο χρήστης ενώ συμπλήρωσε: «Επίσης, επειδή εκεί περνάει το φυσικό φως».


Ένα άλλο άτομο σχολίασε: «Πάντα πίστευα ότι οι νοικοκυρές θα μπορούσαν να στείλουν τα παιδιά να παίξουν έξω και να τα παρακολουθούν από εκεί ενώ πλένουν τα πιάτα!». Όχι ότι είναι (εντελώς) λάθος…


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram