Οι υπάλληλοι της Google θα πρέπει να επιστρέψουν στα γραφεία τους από τον επόμενο μήνα

Μοίρασε την γνώση...

Η πανδημία του COVID-19 σίγουρα δεν έχει τελειώσει, αλλά χάρη στις παγκόσμιες προσπάθειες εμβολιασμού, μια «κανονική» ζωή φαίνεται ολοένα και πιο δυνατή — και πολλοί άνθρωποι είναι βέβαιο ότι θέλουν να προχωρήσουν μετά από ένα πολύ χαοτικό διάστημα δύο ετών. Αυτό περιλαμβάνει τη διαχείριση της Google και αν είστε υπάλληλος της Google που έχει ήδη συνηθίσει στην εξ αποστάσεως εργασία, έχουμε μερικά άσχημα νέα: Οι υπάλληλοι που εργάζονται από το σπίτι στην περιοχή του κόλπου πρέπει να επιστρέψουν στα προσωπικά τους γραφεία από τις 4 Απριλίου, μαζί με άλλους τοποθεσίες σε όλες τις Η.Π.Α. μετά από λίγο.

banner

Όπως αναφέρει το CNBC, η Google θα τερματίσει την εθελοντική περίοδο εργασίας από το σπίτι τον επόμενο μήνα και θα βάλει τους υπαλλήλους να μεταβούν σε μια «υβριδική» ρουτίνα. Η εταιρεία αναμένει ότι οι περισσότεροι εργαζόμενοι θα χωρίσουν μεταξύ τριών ημερών προσωπικής εργασίας και δύο ημερών εξ αποστάσεως εργασίας.

Διαφήμιση

Ο αντιπρόεδρος των παγκόσμιων παροχών της Google, Τζον Κέισι, είπε στους εργαζόμενους σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι “οι πρόοδοι στην πρόληψη και τη θεραπεία, η σταθερή μείωση των περιπτώσεων που συνεχίζουμε να βλέπουμε και τα βελτιωμένα μέτρα ασφαλείας που έχουμε εφαρμόσει σε όλους τους ιστότοπούς μας στο Bay Area σημαίνουν τώρα ότι μπορεί να ξεκινήσει επίσημα η μετάβαση στην υβριδική εβδομάδα εργασίας». Ομοίως, άλλα γραφεία σε όλη τη χώρα και αλλού θα ακολουθήσουν το παράδειγμά τους με βάση τις τοπικές συνθήκες.

Google news

Αυτό το νέο μέτρο είναι καυτό όταν η εταιρεία αρχίζει να χαλαρώνει τις οδηγίες της για τον COVID-19 για άτομα που εργάζονται αυτοπροσώπως. Οι εργαζόμενοι που είναι πλήρως εμβολιασμένοι δεν απαιτείται να φορούν μάσκες ή να κάνουν τακτικά τεστ, ενώ η εταιρεία άνοιξε και πάλι ανέσεις όπως εστιατόρια και καφέ. Η απαίτηση εμβολιασμού παραμένει — θα πρέπει ακόμα είτε να εμβολιαστείτε πλήρως πριν εισέλθετε στα φυσικά γραφεία της Google είτε να έχετε εγκεκριμένο κατάλυμα.

Blackshark WW Tomtop WW

Τις επόμενες εβδομάδες, η ομάδα παροχών της εταιρείας θα βοηθήσει τους πλήρως απομακρυσμένους εργαζόμενους να μεταβούν σε αυτή τη νέα, υβριδική μέθοδο. Οι υπάλληλοι της Google που δεν μπορούν να επιστρέψουν αμέσως στα γραφεία τους μπορούν να ζητήσουν παράταση της περιόδου εργασίας τους από το σπίτι ενώ προετοιμάζονται. Όποιος αισθάνεται ιδιαίτερα ευάλωτος μπορεί να εργάζεται προσωπικά πιο συχνά, αν θέλει, και ορισμένοι ρόλοι μπορεί να απαιτούν περισσότερες από τρεις ημέρες την εβδομάδα επί τόπου, ανάλογα με τη φύση της εργασίας.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram