Προσοχή!!! Απάτη με ειδοποιητήριο από τα ΕΛΤΑ!

Μοίρασε την γνώση...

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν διάφορα ειδοποιητήρια από διάφορες υπηρεσίες ότι έχετε κάποιο πρόβλημα και πρέπει να πατήσετε σε κάποιο link για επιβεβαίωση ή για να διορθώσετε τα δεδομένα σας ή κάτι τέτοιο. Αυτό που έβλεπα συνήθως ήταν από την Εθνική Τράπεζα, αλλά το μήνυμα έκανε μπαμ ότι ήταν ψεύτικο και θα ήταν δύσκολο να την πατήσετε. Σήμερα όμως μου ήρθε ειδοποιητήριο από τα ΕΛΤΑ, που είναι αρκετά καλό και πιστευτό σε μεγάλο βαθμό.

banner

Το ειδοποιητήριο το είδα στα spam του gmail, κάτι καλό, αφού έχετε προστασία έτσι και τουλάχιστον η πιθανότητα να το πατήσετε είναι ελάχιστη. Αλλά εάν δεν το δείτε στο gmail, αλλά κατευθείαν στον email client που χρησιμοποιείτε ή κάπου αλλού που δεν έχει τέτοιο έλεγχο!? Όπως και να έχει, εγώ θα σας δείξω τι να προσέχετε να μην την πατήσετε….

Όπως βλέπετε πολλά τα στοιχεία που δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά, αρκεί να τα προσέξει κάποιος. Προσοχή λοιπόν μην την πατήσετε!

Google news

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

Dresslily WW Redmagic WW


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram