Πρώτη σε επιδόσεις η βενζίνη ΕΚΟ μετά από τεστ Καυσίμων!

Μοίρασε την γνώση...

Όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει με την τιμή της βενζίνης και των καύσιμων γενικότερα. Με την μέση τιμή της 95άρας να έχει ξεπεράσει τα 2 ευρώ και την οικονομία που κάποτε προσέφερε έναντι της 100άρας να μην είναι πια τόσο μεγάλη, μήπως οι αυξημένες επιδόσεις της ακριβότερης βενζίνης σε συμφέρουν περισσότερο; Ποια βενζίνη της ελληνικής αγοράς προσφέρει τις καλύτερες επιδόσεις;

banner

Τεστ επιδόσεων σε 6 κορυφαίες μάρκες βενζίνης της ελληνικής αγόρας; Ποία βενζίνη τα πήγε καλύτερα;
Τεστ σε 6 κορυφαία brands καυσίμων της ελληνικής αγοράς

– Μετρήσεις 0-100 χλμ. ,60-100 χλμ. & 80-120 χλμ./ώρα
-Κορυφαία σε επιδόσεις η ΕΚΟ (βενζίνη 95 & 100 οκτανίων)
– Η 95άρα της ΕΚΟ πέρασε τις 100άρες των υπολοίπων

Google news

Οι τιμές των καυσίμων έχουν ξεφύγει τον τελευταίο καιρό με την ενεργειακή κρίση να ταλανίζει τις διεθνείς αγορές άλλα και τις τσέπες των καταναλωτών. Το concept της οικονομίας έχει πλέον χαθεί καθώς τα περισσότερα πρατήρια έχουν παρόμοιες τιμές και είναι δύσκολο να βρεθεί βενζίνη που κοστίζει κάτω από το 1,95. Μάλιστα, στα νησιά η βενζίνη έχει ήδη αγγίξει τα 2,5 ευρώ!

Tomtop WW Hekka

Και μιλάμε πάντα για την βενζίνη 95 οκτανίων, την απλή που προτιμούμε περισσότερο για τη χαμηλή της τιμή και την οικονομία που προσφέρει έναντι στις πιο αποδοτικές 100άρες βενζίνες. Τώρα όμως που η διαφορά είναι αμελητέα καθώς και πάλι χρειάζεσαι αρκετά χρήματα για να γεμίσεις το ρεζερβουάρ σου, μήπως το να γεμίσεις με 100άρα ή να προτιμήσεις μια βενζίνη που αυξάνει τις επιδόσεις με κάποιο παραπάνω κόστος δεν είναι τόσο κακή ιδέα;

Και αν είσαι από αυτούς που όσο ψηλά και να φτάσει η βενζίνη, εσύ προτιμάς τις επιδόσεις και την αδρεναλίνη από την οικονομία και την πρακτικότητα; Ποια είναι η βενζίνη που σου ταιριάζει και θα σε βοηθήσει να βάλεις “φωτιά” στην άσφαλτο; Μήπως υπάρχει κάποια 95άρα που μπορεί να κοντράρει στα ίσια και ίσως και να ξεπεράσει τις επιδόσεις των βενζινών με τα 100 οκτάνια;Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram