Τεχνητή νοημοσύνη: 40.000 νέα χημικά όπλα.. σε έξι ώρες

Μοίρασε την γνώση...

Η τεχνητή νοημοσύνη χρησιμοποιείται για να βοηθήσει τους επιστήμονες να εφεύρουν νέα φάρμακα, ωστόσο όπως κάθε τι που βρίσκεται στα χέρια του ανθρώπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για κακούς σκοπούς. Αυτό ήθελαν να δείξουν και οι επιστήμονες που πραγματοποίησαν το συγκεκριμένο πείραμα.

Geekbuying WW

Χρησιμοποίησαν λοιπόν μία τεχνητή νοημοσύνη που χρησιμοποιείται στο σχεδιασμό φαρμάκων και της έδωσαν την εντολή να σχεδιάσει χημικά όπλα για να επιδείξουν πόσο εύκολο είναι να εκμεταλλευτεί κάποιος την τεχνολογία για σχεδιασμό όπλων. Η τεχνητή νοημοσύνη λοιπόν εφηύρε 40.000 πιθανώς θανατηφόρα μόρια σε μόλις έξι ώρες.

Διαφήμιση

Ανάμεσα στις δεκάδες χιλιάδες νέες ουσίες, μερικές ήταν τόσο ισχυρές όσο το VX, το ισχυρότερο αέριο νεύρων που έχει εφευρεθεί ποτέ. Τρομοκρατημένοι από τα αποτελέσματα, δημοσίευσαν την έρευνά τους στο Nature Machine Intelligence.

Google news

Δεν ήμασταν σίγουροι για το τι θα δούμε. Τα μοντέλα μας είναι σχετικά καινούριες τεχνολογίες και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως. Αυτό που ξεχώρισε στην αρχή ήταν πως πολλά από τα παραγόμενα στοιχεία ήταν πιο τοξικά από το VX. Αυτές βέβαια είναι προβλέψεις που δεν έχουμε επιβεβαιώσει και σίγουρα δε θέλουμε να επιβεβαιώσουμε μόνοι μας. Αλλά τα μοντέλα είναι πολύ καλά οπότε ακόμα κι αν υπάρχουν μερικά ψευδώς θετικά, φοβάμαι πως υπάρχουν μερικά πολύ ισχυρά μόρια εκεί. Αυτό που με τρομάζει είναι το πόσο εύκολο ήταν. Πολλά από αυτά που χρησιμοποιήσαμε προσφέρονται δωρεάν. Μπορείς να κατεβάσεις ένα dataset τοξικότητας από παντού. Αν έχεις και κάποιον να προγραμματίζει σε Python και έχει ικανότητες εκμάθησης μηχανής, μπορεί να δημιουργήσουν κάτι σαν αυτό το μοντέλο. Δε θέλω να ακουστώ υπερβολικός, αλλά είναι πολύ εύκολο να αναπαράγει κάποιος αυτό που κάναμε.

Cubot WW ChicMe WW

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram