Το Blackview OSCAL S60 Pro αναβαθμίστηκε με κάμερα νυχτερινής όρασης IR

Μοίρασε την γνώση...

Ως μια ανερχόμενη τεχνολογική επωνυμία, δεσμευμένη στη δημιουργία τάσεων mainstream και ανθεκτικών smartphones, η OSCAL δεν απογοήτευσε ποτέ τους αγοραστές της, αντίθετα συνέχισε να εκπλήσσει τους πάντες κάθε φορά που παρουσιάζει μια νέα συσκευή και αυτή τη φορά έκανε το ίδιο με το S60 Pro, με μια κάμερα όρασης υπερύθρων για την νύκτα, μόνο αυτή δεν είναι νέα συσκευή, αλλά αναβαθμισμένη έκδοση του προηγούμενου τυπικού ανθεκτικού τηλεφώνου της, του S60 Pro. Μαζί με την κάμερα νυχτερινής όρασης, το S60 Pro θα γίνει πιο ιδανικό για τους λάτρεις των ανθεκτικών τηλεφώνων που γνωρίζουν πολύ καλά πόσο υποστηρικτική μπορεί να είναι μια κάμερα νυχτερινής όρασης σε διαφορετικά σενάρια εξωτερικού χώρου τη νύχτα. Αλλά με μόνο την κάμερα νυχτερινής όρασης, το S60 Pro μπορεί να αισθάνεται κάπως αβέβαιο για να ανταγωνιστεί στο πολυσύχναστο και σκληρό τμήμα. Ευτυχώς, η μονάδα κάμερας S60 Pro είναι γεμάτη με περισσότερα εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Αυτά, μαζί με την κάμερα νυχτερινής όρασης αξίζουν με το παραπάνω μια νέα ματιά. Αυτό το άρθρο λοιπόν, θα επικεντρωθεί κυρίως στην πλευρά της κάμερας του S60 Pro και τι έχουν παρατηρηθεί.

banner

Πίσω κάμερα IR Night Vision 8MP

Σύμφωνα με τον διευθυντή μάρκετινγκ της OSCAL Europe, το αναβαθμισμένο S60 Pro διαθέτει κάμερα οπίσθιας νυχτερινής όρασης 8MP (Sony® IMX219) που βασίζεται σε δύο πομπούς υπερύθρων. Όπως οι περισσότερες κάμερες νυχτερινής όρασης, θα βοηθήσει τους χρήστες να βλέπουν τα πράγματα καθαρά τη νύχτα σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού ή ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι όπως την ημέρα, μόνο που όλα θα είναι ασπρόμαυρα στο πλαίσιο της κάμερας.

Για όσους μένουν έξω αργά τη νύχτα, μπορεί να χρειαστούν την κάμερα νυχτερινής όρασης για να τους βοηθήσει να εντοπίσουν οποιονδήποτε πιθανό κίνδυνο στο δρόμο για το σπίτι τους, όπως καταδιώκτες, απατεώνες ή εμπόδια στα οποία θα μπορούσαν να σκοντάψουν ειδικά σε ένα σκοτεινό δρομάκι. Ενώ για τους λάτρεις της περιπέτειας σε εξωτερικούς χώρους, η νυχτερινή όραση τους επιτρέπει να παρατηρούν την άγρια ​​ζωή χωρίς να ανάβουν φακό για να την τρομάξουν. Επίσης, μπορούν να βασιστούν στο S60 Pro για να βρουν τους χαμένους συμπαίκτες τους ή να βρουν τον δρόμο της επιστροφής στο κάμπινγκ. Όταν πρόκειται για χρήση σε εσωτερικούς χώρους, το S60 Pro είναι εξίσου ευέλικτο με το εξωτερικό. Όταν κάποιος θέλει να βρει κρυμμένα κατοικίδια, χαμένα κλειδιά κάτω από το κρεβάτι ή κρυφές κάμερες με τρύπες σε ένα ξενοδοχείο, το S60 Pro θα κάνει μόνο την κορυφαία δουλειά.

Google news

 

Μπροστινή κάμερα 8 MP : Beauty Mode + Mono Mode

Το S60 Pro διατίθεται με μπροστινή κάμερα 8MP, με αισθητήρα Sony® IMX219 και με διάφραγμα f2.4. Οι φωτογραφίες στις οποίες γίνεται κλικ από την κάμερα των 8MP κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι ευκρινείς, με άφθονες λεπτομέρειες και εξαιρετικό δυναμικό εύρος. Ακόμη και σε δύσκολα σενάρια χαμηλού φωτισμού, καταφέρνει να συλλάβει περισσότερο φως από τα συνηθισμένα ανθεκτικά τηλέφωνα μεσαίας κατηγορίας, παράγοντας εικόνες με αξιοπρεπή κορεσμό και μικρό θόρυβο.

Blackshark WW Hekka

Όταν μιλάμε για μπροστινή κάμερα, πολλοί ενδιαφέρονται για το πόσο καλά μπορεί να κάνει αυτή η κάμερα 8 MP στις selfies. Για να το θέσω σωστά, ξεπερνά τους περισσότερους ανταγωνιστές του, παρέχοντας πορτρέτα με σταθερό τόνο δέρματος και ακριβή απόδοση χρωμάτων. Παρεμπιπτόντως, υπάρχει η λειτουργία ομορφιάς με την οποία μπορείτε να κάνετε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα στη selfie σας, όπως μεγέθυνση ματιών, λεύκανση δέρματος ή αδυνάτισμα προσώπου. Υπάρχει επίσης η Mono Mode που σας επιτρέπει να μοιράζεστε δημιουργικά στιγμιότυπα από το απόλυτο ασπρόμαυρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Πίσω κάμερα 13 MP: Pro Mode+Autofocus

Υποστηριζόμενη από αισθητήρα Sony® IMX258, η πίσω κάμερα 13MP του S60 Pro διαθέτει διάφραγμα f2.0. Οι φωτογραφίες από αυτή τη φωτογραφική μηχανή είναι αρκετά φωτεινές και ζωντανές με λεπτομέρειες στο σημείο, ιδιαίτερα σε σενάρια με καλό φωτισμό, και είναι αρκετά υψηλής ανάλυσης ώστε να περικόπτονται επίσης, εάν είναι απαραίτητο. Ένα άλλο χαρακτηριστικό της κάμερας 13 MP είναι η αυτόματη εστίασή της που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν στιγμιότυπα που τονίζουν το σημαντικό αντικείμενο και θολώνουν ελαφρώς τα υπόλοιπα. Επιπλέον, ακόμη και με οπτικό ζουμ 3x, οι εικόνες εξακολουθούν να διατηρούν το χρώμα, την ευκρίνεια και το βάθος. Αλλά στην περίπτωση του 4x, οι φωτογραφίες μπορεί να φαίνονται λίγο μη ικανοποιητικές.


Για τους επαγγελματίες φωτογράφους, ενδέχεται να μην αρκούνται μόνο στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις της κάμερας 13 MP. Αν ναι, απλώς ενεργοποιήστε τη λειτουργία Pro, με την οποία οι χρήστες επιτρέπεται να προσαρμόζουν την ισορροπία λευκού, το ISO, την αντιστάθμιση έκθεσης, την εστίαση ή την ταχύτητα κλείστρου όπως προτιμούν. Για παράδειγμα, μπορεί κανείς να αλλάξει το σημείο εστίασης κατά βούληση, εάν αυτό που προσφέρει η αυτόματη εστίαση δεν είναι αρκετά ιδανικό.

Συντονίζοντας αυτές τις ρυθμίσεις της κάμερας, μπορεί κανείς να εμπλουτίσει την καθημερινότητά του με ενδιαφέροντα στιγμιότυπα. Για παράδειγμα, μπορεί κανείς να ρυθμίσει τη φωτογραφική μηχανή με μια αργή ταχύτητα κλείστρου 30 δευτερολέπτων για να τραβήξει μια φωτογραφία της εικόνας των μονοπατιών φωτός του αυτοκινήτου και να τη μοιραστεί στο Instagram, το Twitter ή το Facebook για να επιδείξετε τη δημιουργική σας ικανότητα φωτογραφίας.

Όσον αφορά την εγγραφή βίντεο, και οι δύο κάμερες υποστηρίζουν βίντεο HD (1280×720 ) και FHD (1920×1080). Η ποιότητα του βίντεο είναι αρκετά ζοφερή, παρέχοντας θέματα που ταιριάζουν με τα χρώματα του πραγματικού κόσμου. Οι δύο κάμερες μπορούν να κρατήσουν τις δικές τους για λήψη βίντεο σε χαμηλό φωτισμό, ιδιαίτερα με σταθερά χέρια.

Σε σύγκριση με τις κάμερες των κοινών στιβαρών smartphone μεσαίας κατηγορίας, το OSCAL S60 Pro ανταποκρίνεται καλύτερα στις πιο πρόσφατες προσφορές από άλλες μάρκες, ειδικά όταν λαμβάνεται υπόψη η τιμή του. Εάν το OSCAL S60 Pro με κάμερα νυχτερινής όρασης τελικά πωληθεί στην φημολογούμενη τιμή των 109 $, τότε δεν θα ήταν ποτέ υπερβολικό να πούμε ότι το smartphone είναι πολύ καλό για να το χάσεις, κάτι που είναι ακόμη πιο προφανές αν συγκρίνει κανείς το S60 Pro με άλλα mid-ranger νυχτερινής όρασης που θα κοστίζουν τουλάχιστον περίπου 200$. Το πιο σημαντικό, λέγεται ότι υπάρχουν πιθανότητες να λάβετε επιπλέον προνόμια την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν τώρα να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα του OSCAL για να μάθουν περισσότερες πληροφορίες.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Μία άποψη για το “Το Blackview OSCAL S60 Pro αναβαθμίστηκε με κάμερα νυχτερινής όρασης IR”

  1. […] Ως μια ανερχόμενη τεχνολογική επωνυμία, δεσμευμένη στη δημιουργία τάσεων mainstream και ανθεκτικών smartphones, η OSCAL δεν απογοήτευσε ποτέ τους αγοραστές της, αντίθετα συνέχισε να εκπλήσσει τους πάντες κάθε φορά που παρουσιάζει μια νέα συσκευή και αυτή τη φορά έκανε το ίδιο με το S60 Pro, με μια κάμερα όρασης υπερύθρων για την νύκτα, μόνο αυτή  […]

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram