Το OnePlus Band 2 και το OnePlus Watch 2 υποτίθεται ότι βρίσκονται σε παραγωγή

Μοίρασε την γνώση...

Ο γνωστός χρήστης Mukul Sharma ανέφερε ότι το OnePlus Band 2 και το OnePlus Watch 2 βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε παραγωγή. Προφανώς, η παραγωγή συνεχίζεται τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ασία, πράγμα που σημαίνει ότι οι διαρροές προδιαγραφών θα αρχίσουν να εμφανίζονται σύντομα. Το πρώτο OnePlus Band κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2021, ενώ το OnePlus Watch κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του περασμένου έτους, επομένως είναι η κατάλληλη στιγμή για τον κινεζικό OEM να κυκλοφορήσει τις επαναλήψεις επόμενης γενιάς.

Geekbuying WW

Το πιθανώς πολύ φθηνότερο OnePlus Band 2 θα πρέπει να βελτιωθεί σε σχέση με τον προκάτοχό του, ο οποίος προσέφερε πάνελ AMOLED 1,1 ιντσών και είχε χαρακτηριστικά όπως αισθητήρα SpO2 και μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας 14 ημερών. Με τιμή εκκίνησης τα 37$, το OnePlus Band χάρισε πολλά κέρδη, επομένως το Band 2 θα έχει έναν απότομο λόφο για να ξεπεράσει την πρώτη επανάληψη, διατηρώντας παράλληλα μια χαμηλή τιμή αγοράς.

Διαφήμιση

Όσο για το OnePlus Watch 2, αυτό θα πρέπει να είναι περισσότερο ένα premium προϊόν και ελπίζουμε ότι θα βελτιωθεί στα προβλήματα λογισμικού του πρώτου ρολογιού. Το ρολόι OnePlus κόστιζε περίπου 159 δολάρια ΗΠΑ κατά την κυκλοφορία και έφερε AMOLED 1,39 ιντσών, οθόνες ανίχνευσης στρες και SpO2 και ενσωματωμένο GPS. Ας ελπίσουμε ότι το OnePlus Watch 2 θα περιλαμβάνει μια οθόνη που θα είναι πάντα ανοιχτή από την αρχή και ένα πακέτο λογισμικού που έχει ελεγχθεί διεξοδικά.

Google news

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

Goboo [CPS] Many GEOs Tomtop WW


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

ΠηγήΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram