ΔΕΗ: Στα δικαστήρια για τη ρήτρα αναπροσαρμογής

Μοίρασε την γνώση...

Στα δικαστήρια προσφεύγουν οι δικηγορικοί σύλλογοι της χώρας κατά της «ρήτρας αναπροσαρμογής» που έχει οδηγήσει σε υπέρογκους λογαριασμούς. Η «ρήτρα αναπροσαρμογής» αντικατέστησε τη «ρήτρα CO2» που ίσχυε για τα τιμολόγια ρεύματος χαμηλής τάσης

Η «ρήτρα αναπροσαρμογής» συνδέει τα τιμολόγια της ΔΕΗ με την εξέλιξη της αγοράς του Χρηματιστηρίου Ενέργειας και αντικαθιστά τον αντίστοιχο μηχανισμό που ίσχυε και βασίζονταν στη ρήτρα CO2 δηλαδή στη διακύμανση των τιμών με βάση τα δικαιώματα εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα.

EUROKINISSI

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΔΣΑ, Δημήτρης Βερβεσός, «εχουμε αναθέσει σε συγκεκριμένους δικηγόρους να συντάξουν σχέδια αγωγών, ζητώντας τον περιορισμό της ρήτρας αναπροσαρμογής». Ο ίδιος τόνισε πως έχουν βγει δυο αποφάσεις σε περιφερειακά δικαστήρια της χώρας, όπου κρίθηκε ότι η ρήτρα αναπροσαρμογής είναι υπερβολική και υπάρχει και από τον συνήγορο του πολίτη έγγραφα που ζητά από τη ΔΕΗ να περιορίσει στο μισό την ρήτρα αναπροσαρμογής».

«Υπάρχουν ήδη αποφάσεις δικαστικής προστασίας. Έχουμε νομική βάση για να το διεκδικήσουμε. Θα προσφύγουμε το συντομότερο δυνατόν. Θα γίνει για όλους τους παρόχους, τα μεγαλύτερα προβλήματα υπάρχουν στη ΔΕΗ και σε παλιούς χρήστες».


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com