Δείτε τ’ ασύρματα ακουστικά Xiaomi MiiiW TWS ιδανικά για όποιον έχει οικονομικό προϋπολογισμό

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi διαθέτει ακουστικά Bluetooth TWS που προσφέρει με πολλές υπο-μάρκες. Έτσι μετά τ’ ακουστικά Redmi TWS της Xiaomi και τα προϊόντα Haylou, υπάρχει μια άλλη νέα μάρκα, η MiiiW. Τ’ ασύρματα ακουστικά TWS της MiiW μπορούν να χρησιμοποιηθούν για έως και 25 ώρες, κάτι που είναι αρκετά φιλόδοξο για την τιμή του. Την εταιρεία αυτή σας την έχω παρουσίασει στο παρελθόν μ’ ένα ασύρματο πληκτρολόγιο/ποντίκι που έχω πάρει και σας έχω παρουσίασει και ένα φωτιστικό οθόνης.

banner

Λόγω της τιμής του, δεν είναι γεμάτο προδιαγραφές, αλλά έχει ορισμένα χαρακτηριστικά που θα ευχαριστήσουν τον χρήστη. Το κουτί φόρτισης και τα ακουστικά είναι λευκού χρώματος. Ο σχεδιασμός του κουτιού είναι παρόμοιος με τα παραδοσιακά ακουστικά TWS, ο σχεδιασμός των ακουστικών είναι λίγο πιο μινιμαλιστικός σε σύγκριση με άλλα προϊόντα TWS.

Διαφήμιση

Πρώτα απ ‘όλα, διαθέτει δυναμικούς οδηγούς 13 mm. Ενώ ακόμη και τα ακουστικά TWS υψηλής τιμής έχουν οδηγούς ήχου 11-12 mm, είναι ωραίο που τα ακουστικά MiiiW TWS έχουν μεγαλύτερη διάμετρο. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας των ακουστικών MiiiW TWS παρέχει έως και 6 ώρες μουσικής απόλαυσης όταν είναι πλήρως φορτισμένα. Με τη θήκη φόρτισης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ακουστικά για έως και 25 ώρες χωρίς να χρειάζεται να συνδέσετε επιπλέον φορτιστή. Τα ακουστικά μπορούν να φορτιστούν πλήρως σε 1,5 ώρα.

Google news

Ως πρωτόκολλο σύνδεσης, τα ακουστικά MiiiW TWS χρησιμοποιούν το πρότυπο Bluetooth 5.0. Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα προσιτό προϊόν, η τεχνολογία Bluetooth 5.0 είναι αποδεκτή, καθώς φαίνεται ότι το Bluetooth 5.0 χρησιμοποιείται επίσης σε μοντέλα με υψηλές τιμές.

Gshopper Many GEOs Lightinthebox WW

Τα ακουστικά είναι εξοπλισμένα με χειριστήρια αφής. Μπορείτε να εκτελέσετε 5 διαφορετικές λειτουργίες με τα ευαίσθητα χειριστήρια αφής : προώθηση/επαναφορά μουσικής, απάντηση κλήσης, ενεργοποίηση φωνητικού βοηθού, έναρξη/διακοπή μουσικής και απόρριψη κλήσης.

Η μάρκα MiiiW διανέμεται μόνο στην Κίνα. Για το λόγο αυτό, τα ασύρματα ακουστικά MiiiW TWS πωλούνται επίσης μόνο στις κινεζικές αγορές. Μπορείτε να αγοράσετε το σετ μικροφώνου-ακουστικού Xiaomi MiiiW TWS, το οποίο έχει αρκετές προδιαγραφές για την τιμή του και προσφέρει δυνατό ήχο, είτε από το Aliexpress ή από το Banggood.


 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram