Εκτός Ρωσίας και η Nokia: Άνεργοι 2.000 εργαζόμενοι

Μοίρασε την γνώση...

Από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι στρατιωτικές κινητοποιήσεις της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας, πολλές ήταν οι μεγάλες τεχνολογικές εταιρείας που αποφάσισαν να «παγώσουν» τις δραστηριότητές τους και να συμμορφωθούν με τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη χώρα. Στη λίστα έρχεται να προστεθεί τώρα και η Nokia, που διακόπτει τη δράση της στη Ρωσία, με αποτέλεσμα περίπου 2.000 εργαζόμενοι να χάσουν τη δουλειά τους.

«Ήταν ξεκάθαρο στη Nokia από τις πρώτες μέρες της εισβολής στην Ουκρανία ότι η συνέχιση παρουσίας μας στη Ρωσία ήταν αδύνατη», ανέφερε στο Twitter ο διευθύνων σύμβουλος της Nokia, Πέκα Λούντμαρκ.

Διαφήμιση

Σημειώνεται ότι η απόφαση αυτή της γνωστής εταιρείας κατασκευής τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού έρχεται σε συνέχεια της ανακοίνωσης της ανταγωνίστριας Ericsson που επίσης αποφάσισε να αναστείλει επ’ αόριστον τις δραστηριότητές της στη Ρωσία και θα βάλει τους 600 υπαλλήλους της σε άδεια μετ’ αποδοχών.

Google news

Η Ρωσία αντιπροσώπευε «λιγότερο από το 2%» του τζίρου της Nokia το 2021 και ο όμιλος τονίζει ότι διατηρεί τις οικονομικές του προβλέψεις για το 2022 «λόγω της έντονης ζήτησης σε άλλες περιοχές».

Tomtop WW Redmagic WW

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram