ΕΛΤΑ: 15 ημέρες μετά, η επίθεση από τους hackers δημιουργεί ακόμα προβλήματα, καταγγέλουν!

Μοίρασε την γνώση...

Αναγνώστρια της «Ζούγκλας» καταγγέλλει πως 15 μέρες μετά από την κυβερνοεπίθεση που δέχτηκαν τα ΕΛΤΑ, τα προβλήματα συνεχίζονται, με αποτέλεσμα πολλά δέματα να αγνοούνται και οι συνεργαζόμενοι επιχειρηματίες να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους.

Χαρακτηριστικά, η καταγγέλλουσα αναφέρει:

«Είμαστε χιλιάδες επιχειρηματίες που συνεργαζόμαστε με τα ΕΛΤΑ για να στέλνουμε τις παραγγελίες των πελατών μας στο εξωτερικό και εδώ και 15 μέρες δεν μπορούμε να στείλουμε τίποτα, με αποτέλεσμα να έχουμε τεράστιο πρόβλημα με ακυρώσεις παραγγελιών! Αυτό σε μια μικρή επιχείρηση αυτή την περίοδο με την κρίση που περνάμε είναι απίστευτα καταστροφικό.

Σαν να μην έφτανε αυτό, τα ΕΛΤΑ δεν ανακοινώνουν τίποτα εδώ και μέρες, μας έχουν αφήσει τελείως ξεκρέμαστους, ενώ και τα δέματα που στείλαμε λίγες μέρες πριν από την κυβερνοεπιθεση αγνοούνται Καλούμαστε να κάνουμε επιστροφές χρημάτων στους πελάτες μας, ενώ αποζημίωση για τα απεσταλμένα ούτε λόγος!

Γιατί δεν αναφέρεται από κανένα ΜΜΕ το θέμα αυτό και περνάει απαρατήρητο? Τα ΕΛΤΑ δεν απαντάνε σε κανένα τηλέφωνο, σβήνουν τα σχόλια του κόσμου από τη σελίδα τους στο Facebook και δεν έχουμε που να απευθυνθούμε πλέον! Ούτε τους υπαλλήλους τους δεν ενημερώνουν για το τι συμβαίνει!

No coupons found.

Θα σας παρακαλούσα να ψάξετε το θέμα και να γράψετε ένα άρθρο, γιατί όπως εσείς γνωρίζετε πολύ καλύτερα από εμένα, η δημοσιογραφία είναι ο μόνος μοχλός πίεσης! Μου κάνει φοβερή εντύπωση που εν έτη 2022 στην Ελλάδα που ανήκει στην ΕΕ έχει παγώσει η διεθνής αλληλογραφία εδώ και 15 μέρες και οι δημοσιογράφοι δεν λένε τίποτα!».

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com