Google: 1.636% πάνω οι αναζητήσεις για πώληση Ethereum

Μοίρασε την γνώση...

Η αξία του Ethereum διαπραγματεύεται σήμερα στα όρια των 3.000 δολαρίων, σημαντικά χαμηλότερα από το ιστορικό υψηλό των 4.800 δολαρίων

banner

Έκρηξη της τάξης του 1.636% εμφάνισαν μέσα σε μία ημέρα οι αναζητήσεις στο Google για τη φράση «Sell Ethereum», δηλαδή «πουλήστε ethereum». Το απίστευτο «άλμα» σημειώθηκε την 12η Απριλίου του 2022 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Διαφήμιση

Την ίδια ημέρα, το Νο.2 κρυπτονόμισμα παγκοσμίως (βάσει κεφαλαιοποίησης) υποχώρησε στις διεθνείς αγορές crypto κατά τουλάχιστον 6%. Σύμφωνα με ανάλυση του AskGamblers, το διαδικτυακό ενδιαφέρον για την πώληση του Ethereum εκτοξεύθηκε κατά σχεδόν 17 φορές σε σχέση με μία οποιαδήποτε άλλη φυσιολογική ημέρα.

Google news

«Καθώς η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι συχνά ευμετάβλητη, η άνοδος του ενδιαφέροντος για την πώληση του Ethereum προκαλεί ανησυχία σε όσους εξακολουθούν να επενδύουν σ’ αυτό. Η πτώση της αξίας του αναμφίβολα συμβαδίζει με την υποχώρηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων, η οποία είδε το Bitcoin να πέφτει κατά σχεδόν 3,5% την ίδια ημέρα. Η κατάρρευση συνδέεται με την απόφαση της Κίνας να απαγορεύσει στις τράπεζες να διευκολύνουν ή να εκτελούν συναλλαγές με crypto» ανέφερε, σε ανάλυσή της, το AskGamblers.

Atlas VPN Geekmaxi Many GEOs

Η αξία του Ethereum διαπραγματεύεται σήμερα στα όρια των 3.000 δολαρίων, σημαντικά χαμηλότερα από το ιστορικό υψηλό των 4.800 δολαρίων, το οποίο είχε καταγραφεί τον Νοέμβριο του 2021. Μόνο την τελευταία εβδομάδα, οι απώλειες αγγίζουν το 4%, με την κεφαλαιοποίηση να περιορίζεται στα 371 δισ. δολάρια (αντιστοιχεί στο 16% της συνολικής αγοράς crypto).

Η πτώση στα κρυπτονομίσματα, η οποία είναι γενική και ευρεία, αποδίδεται σε μια σειρά παραμέτρων, όπως η αυστηροποίηση του πλαισίου λειτουργίας στην Κίνα, η μείωση της διάθεσης για ρίσκο ως απόρροια του ρωσο-ουκρανικού πολέμου, ο υψηλός πληθωρισμός και η αύξηση των επιτοκίων των κεντρικών τραπεζών.Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram