Η μάχη του internet: Ασύρματο ή οπτική ίνα;

Μοίρασε την γνώση...

Ασύρματο internet vs οπτική ίνα: ποιο είναι το καλύτερο; Η νέα ασύρματη τεχνολογία που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με την υπογραφή της SkyTelecom αποτελεί ό,τι πιο σύγχρονο και εξελιγμένο έχει να προσφέρει ο κλάδος των τηλεπικοινωνιών σε παγκόσμιο επίπεδο. Γι’ αυτό και θεωρείται ως ο αδιαμφισβήτητος διάδοχος των οπτικών ινών, αλλά και των παλαιότερων δικτύων χαλκού που ακόμα κυριαρχούν σε πολλές χώρες όπως η Ελλάδα.

banner

Διαφορές ασύρματου internet και οπτικής ίνας

Πολλοί θεωρούν ότι το ασύρματο internet της SkyTelecom ταυτίζεται με αυτό των τυπικών παρόχων. Ωστόσο, η τεχνολογία που αξιοποιεί είναι τελείως διαφορετική. Το WISP internet δε χρησιμοποιεί οπτικές ίνες ή χαλκό, αλλά αναμεταδίδεται από επίγειους υπερσύγχρονους πομπούς. Έτσι, σου προσφέρει μία σειρά από συγκριτικά πλεονεκτήματα που κάνουν την διαφορά, όπως μπορείς να δεις και στο βίντεο που ακολουθεί:

Google news

Ταχύτητα: Οι επιδόσεις του ασύρματου internet της SkyTelecom «δεν παίζονται»

Redmagic WW Geekmaxi Many GEOs

Σε ότι αφορά την ταχύτητα, θα λέγαμε πως η διαφορά μεταξύ ασύρματου internet και οπτικών ινών είναι κυριολεκτικά χαοτική. Το ασύρματο internet της SkyTelecom έχει ένα μεγάλο προβάδισμα σε αυτό το χαρακτηριστικό, καθώς επιτυγχάνει κλειδωμένες ταχύτητες 500Mbps, οι οποίες μάλιστα συνοδεύονται από μηδενικό ping. Την ίδια στιγμή, τα συμβατικά δίκτυα φτάνουν έως και 200Mbps, σε συγκεκριμένες μόνο περιοχές του δικτύου τους.

Κάλυψη: Το ασύρματο internet φτάνει εκεί που η οπτική ίνα δε μπορεί


Μένεις σε δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας όπως στην Κρήτη ή τη Μάνη; Σε αυτή την περίπτωση, θα έχεις σίγουρα διαπιστώσει πως τα κλασικά δίκτυα δεν προσφέρουν την κάλυψη που υπόσχονται. Εδώ, η SkyTelecom έρχεται να κάνει την διαφορά, καθώς το ασύρματο internet της φτάνει ως και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές.

Εξοπλισμός: H MESH τεχνολογία προσφέρει πιο ισχυρό σήμα

Βάλε τέλος στα ενοχλητικά καλώδια και ταυτόχρονα αύξησε την εμβέλεια του δικτύου σου με μία και μόνο κίνηση. Το ασύρματο internet της SkyTelecom συνοδεύεται από επώνυμο MESH εξοπλισμό που εξαλείφει τις περιοχές αδύναμων σημάτων μια για πάντα. Χάρη στην τεχνολογία του, οι μονάδες συνεργάζονται για να σχηματίσουν ένα ενιαίο δίκτυο, με τις πιο γρήγορες δυνατές ταχύτητες παντού και χωρίς καλώδια.

Αξιοπιστία: Η SkyTelecom προσφέρει εγγυημένες και κλειδωμένες ταχύτητες

Μήπως έχει τύχει και σε σένα να κλείσεις κάποιο πρόγραμμα internet με ονομαστική ταχύτητα downloading στα 24 Mbps και η πραγματική του να μην ξεπερνά τα 8 ή στην καλύτερη περίπτωση τα 10; Αυτά, συνέβαιναν μόνο με τις οπτικές ίνες και το χαλκό. Πλέον, με τα προγράμματα ασύρματου internet της SkyTelecom για το σπίτι ή την επιχείρησή σου απολαμβάνεις κλειδωμένες υπερ-υψηλές ταχύτητες με εγγύηση.

Εγκατάσταση: Το ασύρματο internet μειώνει τις μέρες αναμονής

Μετακομίζεις και χρειάζεσαι μία νέα σύνδεση ασύρματου internet το συντομότερο δυνατό; Τώρα, η SkyTelecom έρχεται να περιορίσει δραστικά τους χρόνους αναμονής, μειώνοντάς τους από τις 25 στις 5 μόλις ημέρες. Έτσι, μπορείς να ξεκινήσεις να απολαμβάνεις τη νέα σου σύνδεση, χωρίς απρόοπτα και καθυστερήσεις.

… και τα πλεονεκτήματα του ασύρματου internet της SkyTelecom συνεχίζονται!

Εάν έχει έρθει η ώρα να επιλέξεις ανάμεσα σε ασύρματο internet και οπτικές ίνες, τότε είμαστε σίγουροι ότι το παραπάνω κείμενο σου έχει λύσει αρκετές από τις απορίες σου. Πλέον, γνωρίζεις ότι τα οφέλη μίας ασύρματης σύνδεσης SkyTelecom είναι πραγματικά ασύγκριτα, καθώς δεν υπάρχει καμία άλλη τεχνολογία που να μπορεί να τα προσφέρει ή πόσο μάλλον να τα ξεπεράσει. Παρακάτω μπορείς να έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα και για τις δύο κατηγορίες:

wisp-internet

Κάνε λοιπόν το επόμενο βήμα και δοκίμασέ το εντελώς δωρεάν, χάρη στη νέα υπηρεσία Try&Buy της SkyTelecom. Έλα ΣΗΜΕΡΑ στο δίκτυό μας και ανακάλυψε το πιο γρήγορο, καινοτόμο και ταυτόχρονα αξιόπιστο internet στην Ελλάδα, με ταχύτητες 500 Mbps. Βρες το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου και απόλαυσέ το.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram