Ο πρώτος άστεγος του metaverse είναι εδώ να μας θυμίζει την πραγματικότητα

Μοίρασε την γνώση...

Αν και το metaverse προβάλλει ως το ουτοπικό παράλληλο σύμπαν του πραγματικού κόσμου, οι εκάστοτε διαχειριστές του φαίνεται να μην κλείνουν τα μάτια στα προβλήματα της πραγματικότητας.

banner

Παρότι οι «ασπίδες» ασφαλείας του metaverse προσπαθούν να κρύψουν τους αστέγους από τα μάτια των χρηστών, η TBWA\Paris, η εταιρεία πίσω από την πρωτοβουλία τής Endourage, με τη λογική πως επειδή δε βλέπουμε κάτι, δε σημαίνει πως δεν υπάρχει, δημιούργησε τον πρώτο άστεγο του metaverse.

Διαφήμιση

Το metavers έχει ήδη τον πρώτο του άστεγο - Γνωρίστε τον Γουίλ

Στο πλαίσιο της εκστρατείας τής Endourage, ενός δικτύου 150.000 πολιτών που προσπαθούν να μετριάσουν τον κοινωνικό αποκλεισμό των αστέγων, οι χρήστες γνωρίζουν τον Γουίλ.

Google news

Ο εικονικός αυτός χαρακτήρας έχει σχεδιαστεί ως ένας «εκπρόσωπος των αόρατων» στη Γαλλία και λειτουργεί ως υπενθύμιση πως δεν χρειάζεται να κλείνουμε τα μάτια στα προβλήματα της πραγματικότητας, όπως η αστεγία και η κοινωνική απομόνωση που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι αυτοί.

Atlas VPN Cubot WW

«Ενώ οι τεράστιες επενδύσεις στην εικονική πραγματικότητα επιταχύνονται και ενώ “χτίζονται” ολοένα και περισσότεροι εικονικοί κόσμοι, η κοινωνική απομόνωση δεν ήταν ποτέ τόσο ισχυρή» εξηγεί η TBWA\Paris.

«Με τον Γουίλ, η Entourage αμφισβητεί την εξέλιξη της κοινωνίας μας, των κοινωνικών δεσμών, και μας προσκαλεί να φροντίσουμε τους πιο ευάλωτους στην πραγματική ζωή»Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram