Το Xiaomi Band 7 άργησε, αλλά δεν θα πάρει πολύ ακόμα για να το δούμε! Πότε αναμένεται να το δούμε.

Μοίρασε την γνώση...

Αν και δεν έχουμε μιλήσει για αυτό εδώ και κάποιο καιρό, το Xiaomi Band 7 είναι παρόν και η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν είναι μακριά. Από νέα διαρροή μαθαίνουμε ότι ουσιαστικά υστερεί σε σχέση με το προγραμματισμένο σχέδιο διαδρομής, αλλά ότι η κατάσταση θα ξεκλειδωθεί σύντομα.

Για να μιλήσουμε για τo smartband, ο Digital Chat Station στο Weibo, εξηγεί πώς το νέο μοντέλο βρίσκεται στην τελική ευθεία, δεδομένου ότι ;ena αδιέξοδο που δημιουργήθηκε από τη νέα επιδημία στην Κίνα είχε επιβραδύνει την παραγωγή.


No coupons found.

Δεν προσδιορίζει μήνα ή ακριβή ημερομηνία, αλλά είναι εύκολο να μαντέψει κανείς ότι ο μήνας Μάιος του 2022 θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη στιγμή. Μιλάει για κοινή παρουσίαση με smartphone και όλα τα στοιχεία δείχνουν το Xiaomi 12 Lite που αναμένεται να δούμε σύντομα.

No coupons found.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, υπάρχουν και άλλες ενδείξεις που έφτασαν στα σχόλια, όπου ο leaker εξήγησε ότι το Xiaomi Band 7 θα είναι όλο και λιγότερο ένα βραχιόλι και όλο και περισσότερο ένα smartwatch. Αυτό δεν είναι πλέον τυχαίο, καθώς είναι πολύ πιθανό να δούμε έναν νέο παράγοντα μορφής που θα δομήσει αυτό που μέχρι τώρα είναι ένα smartband, που ωστόσο μάλλον χρειάζεται μια αλλαγή παρά την επιτυχία.

Αρκεί λοιπόν να περιμένουμε περισσότερα νέα, τόσο από τις διαρροές, όσο και ίσως από τη εταιρεία, η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει κανένα σημάδι για ένα προϊόν τόσο εκτιμημένο και πάντα πολυαναμενόμενο.

No coupons found.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com