Από Το “STAR TREK”… “Στα Σπίτια Μας”!!! HOTO Laser meter. HEKKA.

Μοίρασε την γνώση...

Πριν από 25 με 30 χρόνια τέτοια πράγματα τα βλέπαμε μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας όπως το Star Trek, ο Πόλεμος Των Άστρων και στα κόμικς που διαβάζαμε και τώρα τα έχουμε και τα χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας, από το να μετρήσουμε αποστάσεις όπως το πολύ όμορφο και μικρό HOTO Laser meter που θα δούμε σήμερα μέχρι και σε εκτυπωτές Laser όπως και σε πολλές άλλες εφαρμογές…

Ας μείνουμε όμως σήμερα στο ΗΟΤΟ… και έρχονται και τα άλλα που λέγαμε…


Έχω να πω λίγα πράγματα εδώ.
Είναι πολύ ποιοτικό, ελαφρύ (με τα υπέρ και τα κατά του… όπως όλα τα προϊόντα εξάλου) και μας δίνει επιπλέον δυνατότητες μιας και συνδέεται μέσω Mi Home όπου μπορούμε να μετρήσουμε και να σχεδιάσουμε το κομμάτι που θέλουμε, πράγμα του το θεωρώ πολύ χρήσιμο… και όλα τα υπόλοιπα θα υα δούμε στο βίντεο.

Για όποιον θέλει να το τσεκάρει…
HOTO Laser Tape Measure, Smart Laser Rangefinder, Intelligent, 30M, OLED Display, Laser Distance Meter, Connect To Mobile Phone σε τιμή 30,67€ από την ΗΕΚΚΑ με κουπόνι έκπτωσης 10% UNPACKMAN10
Link: https://gozbx.com/r/VFNlAzyheXtG


Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 

Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com