Αποκτήστε με 46.69€ από την Γερμανική αποθήκη του Cafago το ειδικό KKmoon πολυλειτουργικό 3D μετρητή με 12 γραμμές laser για επαγγελματικούς υπολογισμούς!

Εκτός από τα κλασσικά προϊόντα που όλοι ψάχνουμε, όπως κάποιο κινητό, κάποιο smartwatch, κάμερα ή κάτι αντίστοιχο, στην αγορά κυκλοφορούν και ειδικά εργαλεία που είναι όχι μόνο απαραίτητα αλλά απίστευτα χρήσιμα και αναγκαία για πολλούς επαγγελματίες εκεί έξω. Σίγουρα, ένα από αυτά είναι και αυτό που βρήκα σε προσφορά στην Γερμανική αποθήκη του Cafago και με μόλις 46.69€, το ειδικό KKmoon πολυλειτουργικό 3D μετρητή με 12 γραμμές laser για να κάνετε πάντα επαγγελματικούς υπολογισμούς!

Ο ειδικός KKmoon πολυλειτουργικός 3D μετρητής είναι κατασκευασμένος από μέταλλο και πλαστικό. Διαθέτει μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία, 3,75V, 3000mAh (συμπεριλαμβάνεται, θα βρείτε ότι υπάρχουν δύο μπαταρίες 18650 μέσα αν την αποσυναρμολογήσετε). Το μηχάνημα διαθέτει 3D σήμανση του χώρου σε 12 γραμμές και με εμβέλεια μέχρι και 30 μέτρα μακριά. Η ακρίβεια  των γραμμών λέιζερ είναι ±1,5mm/5m, ενώ το χρώμα φωτός του λέιζερ είναι πράσινο στα 520nm. Το εύρος αυτοεπιπεδώματος είναι ±4°. Η θερμοκρασία λειτουργίας κυμαίνεται μεταξύ -10℃ και 50℃, ενώ ο χρόνος εργασίας είναι 8 ώρες. Οι διαστάσεις του λέιζερ είναι 141 * 82 * 123 mm, ενώ το στήριγμα τοίχου είναι 85 * 67 * 151 mm. Το ρυθμιζόμενο μέγεθος πλατφόρμας ανύψωσης είναι 25-95 mm και το βάρος του προϊόντος 940g.


Ο μετρητής στάθμης λέιζερ 3D μπορεί να εκπέμπει ορατές οριζόντιες και κάθετες γραμμές λέιζερ για την αυτόματη ευθυγράμμιση ξεχωριστά ή ταυτόχρονα. Παρέχει ακριβή οριζόντια και κατακόρυφα δεδομένα για τη χάραξη και τη βαθμονόμηση της εσωτερικής κατασκευής, ενώ είναι εύκολο στη χρήση και ευέλικτο. Κατάλληλο για διάταξη πλακιδίων δαπέδου, διάφορες επενδύσεις, επένδυση ταπετσαρίας, στένσιλ, στρώση με ρολό, φινίρισμα ξυλουργικής, διάταξη κουφωμάτων τοίχου και τοποθέτηση χωρισμάτων. Μπορείτε να δοκιμάσετε.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο