Αποκτήστε με μόλις 32.46€ από την Γερμανική αποθήκη του Cafago την ηλεκτρική γυάλινη κατσαρόλα πολλαπλών λειτουργιών Deerma Electric Cooker 1,2L 600W!

Έχετε δει σε γυάλινη κατσαρόλα το νερό βράζει ή να μαγειρεύεται το φαγητό? Η αλήθεια είναι ότι τουλάχιστον εγώ έχω και είναι εντυπωσιακό, έτσι όπως ανακατεύονται τα προϊόντα μέσα στη κατσαρόλα. Τώρα μπορείτε να το κάνετε και εσείς αυτό, μαγειρεύοντας πάντα αυτό που σας αρέσει με την ηλεκτρική γυάλινη κατσαρόλα πολλαπλών λειτουργιών Deerma Electric Cooker 1,2L 600W που μπορείτε να βρείτε στην Γερμανική αποθήκη του Cafago με μόλις 32.46€ τελική τιμή.

Η ηλεκτρική γυάλινη κατσαρόλα πολλαπλών λειτουργιών Deerma Electric Cooker 1,2L 600W, θα την βρείτε σαν μοντέλο DEM-DG05. Η χωρητικότητα των 1.2L είναι ουσιαστικά για 2 άτομα και για να φτιάξετε φαγητό. Η κατσαρόλα είναι γυάλινη όπως σας είπα, αλλά όχι φυσικά από απλό γυαλί, αλλά από υψηλό βοριοπυριτικό γυαλί, ενώ διαθέτει και ανοξείδωτο ατσάλι 304. Η ισχύ της κατσαρόλας είναι στα 600W και οι διαστάσεις της είναι 210 x 155 mm.


 

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο