Αποκτήστε σήμερα με μόλις 44.49€ από την Γερμανική αποθήκη του Cafago το ασύρματο χορτοκοπτικό METERK 20V 10 ιντσών με την αναβαθμισμένη λεπίδα κοπής!

Μοίρασε την γνώση...

Όπως κάθε άνοιξη, έτσι και φέτος καλό είναι εάν έχετε κήπο λιγάκι ν’ ασχοληθείτε μαζί του. Έτσι ένα καλό ξεχορτάριασμα από διάφορα αγριόχορτα είναι απαραίτητο, όπως και να μην γεμίζει από αγκάθια και βάτους. Για την δουλειά αυτή θα χρειαστείτε φυσικά ένα καλό χορτοκοπτικό, σαν το ασύρματο χορτοκοπτικό METERK 20V 10 ιντσών με την αναβαθμισμένη λεπίδα κοπής, που μπορείτε να το βρείτε στο Flash sales του Cafago, στη Γερμανική του αποθήκη και σε τιμή μόλις 44.49€!

Το ασύρματο χορτοκοπτικό METERK 20V, είναι ουσιαστικά το μοντέλο LCGT777-1-2000.  Δουλεύει με 20V ενώ ο βραχίονας επεκτείνεται σε διαστάσεις από 1100 – 1390mm. Η χορτοκοπτική μηχανή κουρεύει σε πλάτος 255mm και η μπαταρία που διαθέτει είναι χωρητικότητας 2000mAh. Οι διαστάσεις του πακέτου είναι 10.5 x 23.6 x 13.7cm και το βάρος του 3600g.


Σε σύγκριση με τις περισσότερες συσκευές κοπής χόρτου, οι πλαστικές λεπίδες κοπής χόρτου μας παρέχουν πιο ισχυρές και ταχύτερες δυνατότητες κοπής. Η ταχύτητα φθάνει τις 9000 στροφές ανά λεπτό, ενώ μπορείτε να μεταφέρετε το χορτοκοπτικό σε οποιαδήποτε γωνιά της αυλής χωρίς περιορισμό τοποθεσίας, χάρις την μπαταρία που έχει. Το κοπτικό φέρει μοτέρ καθαρού χάλκινου σύρματος, που παράγει χαμηλή θερμότητα, με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, με γρήγορο φορτιστή 2,4 A, που μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε 1 ώρα, ενώ την ίδια στιγμή η μπαταρία 2000mAh μπορεί να διαρκέσει για περισσότερα από 40 λεπτά. Η λαβή μπορεί να ρυθμιστεί πάνω/κάτω/αριστερά/δεξιά με λειτουργία περιστροφής 180°, για να έχετε ακόμα και κάθετη κοπή.  Μετατρέπεται εύκολα από τρίμερ σε άκρο σε δευτερόλεπτα, χωρίς να κουραστείτε και να έχετε μία ολοκληρωμένη άνετη εμπειρία κοπής. Το μηχάνημα είναι ελαφρύ, με μαλακή λαστιχένια λαβή, ώστε να έχει καλύτερη αίσθηση και να μην γλιστράει όταν χρησιμοποιείται. Είναι επίσης εξοπλισμένο με ρυθμιζόμενη 180° βοηθητική λαβή. Αυτός ο σχεδιασμός μπορεί να σας προσφέρει την πιο άνετη λειτουργία, που δεν θα σας κουράσει εάν το χρησιμοποιείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η περιστρεφόμενη κεφαλή του κοπτικού METERK υποστηρίζει τυχαία ρύθμιση 90°, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να εισέλθετε εύκολα σε διάφορες δυσπρόσιτες γωνίες. Επιπλέον, με τη ρυθμιζόμενη τηλεσκοπική ράβδο, μπορείτε να αλλάξετε ελεύθερα το ύψος λειτουργίας ανάλογα με τις ανάγκες σας, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε εύκολα όλη μέρα χωρίς να κουράζεστε.

 

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com