Αποκτήστε σήμερα τα Xiaomi Redmi Buds 3 Lite με μόλις 14,11 €!

Μοίρασε την γνώση...

Ασύρματα ακουστικά υπάρχουν πολλά, αλλά της Xiaomi σε αυτή την τιμή και με αυτά τα χαρακτηριστικά δύσκολα θα βρείτε.  Αποκτήστε τα Xiaomi Redmi Buds 3 Lite με μόλις 14,11 € και απολαύστε ήχο.

Τ’ ασύρματα ακουστικά Xiaomi redmi buds 3 Youth συνδέονται μέσω Bluetooth 5.2 και παραμένουν συνδεδεμένα σε απόσταση μέχρι και τα 10 μέτρα. Το βάρος του κάθε ακουστικού είναι μόλις 4.2g, ενώ μαζί με την βάση φόρτισης το βάρος είναι στα 36g περίπου. Η ζωή της μπαταρίας των ακουστικών είναι για 5 ώρες περίπου, ενώ με την βάση φόρτισης φτάνει τις 18 ώρες. Οι διαστάσεις των ακουστικών είναι 24.5 x 16.7 x 24.6mm, της βάσης φόρτισης είναι 60 x 46 x 23.7mm, ενώ η βάση φορτίζει μέσω Type-C.


Τ’ ασύρματα ακουστικά είναι In-ear ακουστικά. Υποστηρίζουν ANC (Αctive Noise Cancellation) για πιο ποιοτικό ήχο. Έχουν ευαισθησία 20dB και 8 οδηγούς. Τ’ ακουστικά είναι το μοντέλο M2110E1, είναι αδιάβροχα, με διάμετρο οδηγού 8mm, αντίσταση 20Ω,

 

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com