Blackview OSCAL S60 Pro: Αξιοποιήστε στο έπακρο τη δύναμη της νυχτερινής όρασης

Μοίρασε την γνώση...

Από την κυκλοφορία του, το Blackview OSCAL S60 Pro έχει εντυπωσιάσει περισσότερο τους χρήστες με την ισορροπία μεταξύ προδιαγραφών και τιμής και τη συνολική του απόδοση παρά με τη νυχτερινή όραση που διατίθεται για πρώτη φορά στη σειρά στιβαρών κινητών. Ωστόσο, η νυχτερινή όραση δεν είναι χαρακτηριστικό που το παίρνει κάποιος ελαφριά. Διαβάστε παρακάτω γιατί τοι λέω αυτό.

Πώς λειτουργεί η νυχτερινή όραση στο S60 Pro;

Πριν δούμε τις εφαρμογές που έχει, ακολουθεί μια σύντομη εξήγηση για το πώς λειτουργεί η νυχτερινή όραση. Το Blackview OSCAL S60 Pro ενσωματώνει τη νυχτερινή όραση στον αισθητήρα 8MP Sony® IMX219 στην επάνω δεξιά γωνία της μονάδας της πίσω κάμερας. Στο επάνω κέντρο της μονάδας, υπάρχουν δύο μικροί πομποί IR LED που εκπέμπουν υπέρυθρο φως μήκους κύματος 830~870 mm που συλλέγουν αυτό το φως που αντανακλάτε από τ’ αντικείμενα, ο αισθητήρας νυχτερινής όρασης βγάζει μια εξαιρετικά καθαρή ασπρόμαυρη εικόνα. Καθώς το εκπεμπόμενο φως είναι αόρατο στα γυμνά μάτια, οι άνθρωποι δεν ειδοποιούν τους άλλους ενώ περπατούν αβίαστα σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό ή απόλυτο σκοτάδι. Με αποτελεσματική απόσταση έως και τα 10 μέτρα, μερικές φορές φτάνει πιο μακριά από έναν φακό τηλεφώνου.

Η επιλογή νυχτερινής όρασης είναι απενεργοποιημένη από προεπιλογή. Πατήστε το εικονίδιο νυχτερινής όρασης για εναλλαγή και, στη συνέχεια, θα διαπιστώσετε ότι το απόλυτο σκοτάδι πριν από λίγα δευτερόλεπτα μετατρέπεται σε έναν ασπρόμαυρο κόσμο που μπορείτε να δείτε καθαρά. Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί, η μπροστινή κάμερα δεν υποστηρίζει τη νυχτερινή όραση, επειδή δεν υπάρχουν φώτα IR LED στο μπροστινό μέρος.

Τι κάνει η νυχτερινή όραση στο S60 Pro;

 

Ενισχύστε την αίσθηση ασφάλειας τη νύχτα

Μια μαύρη νύχτα είναι γεμάτη από το άγνωστο, που μπορεί να προκαλέσει πανικό ή φόβο για το αν κάποιος κρύβεται πίσω από το σκοτάδι, ειδικά όταν είναι μόνος χωρίς τίποτα άλλο εκτός από το τηλέφωνο. Το να ανάβετε τον φακό είναι μια καλή επιλογή, αλλά τι γίνεται αν δεν είναι βολικό να φωτίσετε το δρόμο, για παράδειγμα, για να αποφύγετε τους κινδύνους που φτάνουν κοντά χωρίς να τραβήξετε την προσοχή; Η κάμερα νυχτερινής όρασης IR θα βοηθήσει, δίνοντας ένα μάτι που θα διεισδύσει στο σκοτάδι, ενισχύοντας την αίσθηση ασφάλειας και ψυχικής ηρεμίας τη νύχτα.

Είτε τρέχετε σε ένα σκοτεινό δρομάκι, παίρνετε μια συντόμευση για το σπίτι τα μεσάνυχτα, διασχίζετε μια περιοχή χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, περπατάτε στους δρόμους αργά το βράδυ ή όποτε αισθάνεστε αβέβαιοι για το σκοτάδι, ανοίγοντας τη συσκευή απεικόνισης νυχτερινής όρασης, το S60 Pro μπορεί γίνει το προστατευτικός χειρός για να το βρείτε νωρίτερα και να μειώσετε τον κίνδυνο να στοχοποιηθείτε κακόβουλα και εγκληματικά, πιο ασφαλές και πιο σίγουρο από ένα ανθεκτικό τηλέφωνο χωρίς νυχτερινή όραση.

Δώσε περιπέτεια στον εαυτό σου τη νύχτα

Μια κατάμαυρη νύχτα μπορεί επίσης να σας ενθουσιάσει, δίνοντάς σας ένα κίνητρο για περιπέτειες, εμπλουτίζοντας τη μακρά και θλιβερή νυχτερινή σας ζωή. Για να ενεργήσετε σε στρατιωτικά παιχνίδια τακτικής ή διαφυγής, να παίξετε ακραίο κρυφτό χωρίς φως σε μια πρόκληση που χτυπάει δυνατά η καρδιά ή να κοιμηθείτε σε ένα έρημο κτίριο που στοιχειώνεται από μυστηριώδεις θρύλους, η κάμερα νυχτερινής όρασης μπορεί να είναι το μυστικό σας όπλο .

Παρατηρήστε νυχτερινά άγρια ​​ζώα

Ο ήλιος έχει φύγει και κάποια πλάσματα κάνουν την καθημερινότητά τους. Για τους λάτρεις της άγριας ζωής, η νυχτερινή όραση είναι πολύ χρήσιμη στη νυχτερινή παρατήρηση άγριας ζωής. Σας βοηθά να πλοηγηθείτε γρήγορα στο δρόμο σας, να εντοπίσετε τα ζώα και να αναζητήσετε ένα ιδανικό σημείο παρατήρησης για να τραβήξετε μια ζωντανή εικόνα και βίντεο για το πώς τεντώνονται, πηδούν, τρέχουν ή φωλιάζουν μαζί χωρίς να τα τρομάξετε.

Ελέγξτε τις κρυφές κάμερες στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Ένα ξενοδοχείο είναι ένα ιδιωτικό μέρος για συνομιλίες και δραστηριότητες, παρόλο που το μοιράζεστε με χιλιάδες άτομα που δεν έχετε γνωρίσει ποτέ. Ωστόσο, μπορεί να πάψει να είναι ένας χώρος ιδιωτικής ζωής, αλλά ένα κέντρο συλλογής πληροφοριών, όπου άθελα σας μπορείτε να γίνεται ένας πάροχος κερδοφόρων δεδομένων. Αφού κάνετε check-in, ανοίξτε την κάμερα νυχτερινής όρασης για να εντοπίσετε εάν μια μυστική κάμερα παραβιάζει το απόρρητό σας.

Βρείτε μια θέση στο θέατρο

Όταν αργείτε σε μια ταινία, το άνοιγμα της κάμερας νυχτερινής όρασης είναι πιο ευνοϊκό από τον φακό για να δείτε τον δρόμο σας στο διάδρομο και να βρείτε τη θέση σας στο σκοτεινό θέατρο. Τι θα συμβεί αν τα αντικείμενα σας έπεσαν στο πάτωμα, πρέπει να ψάξετε στην τσάντα σας για να πάρετε κάτι ή πρέπει να φύγετε νωρίτερα για κάτι απροσδόκητο; Η νυχτερινή όραση μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να τα αντιμετωπίσετε χωρίς να διακόπτετε τους άλλους.

Αναζήτηση για χαμένα κατοικίδια

Από περιέργεια ή πλήξη, το κατοικίδιο ζώο σας μπορεί να τραπεί σε φυγή αν οι πόρτες, τα παράθυρα αφεθούν ανοιχτά τη νύχτα. Εκτός από τη μεταφορά φακού για την αναζήτησή σας, η νυχτερινή όραση θα σας φανεί επίσης χρήσιμη για να κοιτάξετε μέσα από αποχετεύσεις, υπόστεγα, θάμνους ή γωνίες σε υπόγεια, γκαράζ ή κάτω από οχήματα όπου μπορεί να κρύβεται.

Δημιουργήστε περισσότερα ενδιαφέροντα περιεχόμενα

Η δημιουργία ενός ελκυστικού θέματος για vlogging, για να αποκτήσετε περισσότερους ακολούθους στο Διαδίκτυο, μπορεί να ταλαιπωρήσει τον εγκέφαλό σας. Η νυχτερινή όραση μπορεί να γίνει η μούσα σας για τη δημιουργία περιεχομένου, απελευθερώνοντας απεριόριστες δυνατότητες με το πάτημα του κουμπιού, από τη μαγνητοσκόπηση ενός απόκοσμου «υπερφυσικού» και τη λήψη μιας ειδικής νυχτερινής περιήγησης έως την εγγραφή από χαριτωμένες πόζες των κατοικίδιων σας στο σκοτάδι.

Ποια άλλα σημαντικά σημεία του S60 Pro να περιμένουμε;

Ισχυρό και ευέλικτο όσο είναι η νυχτερινή όραση, το S60 Pro λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο σε άλλα μέτωπα για να κάνει εύκολες καθημερινές εργασίες. Αντλώντας τη μεγάλη βασική ενέργεια από τον οκταπύρηνο επεξεργαστή MTK Helio A25, 4 GB + 32 GB, επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο έως 1 TB TF, μπαταρία 5580 mAh και Doke OS 2.1 που βασίζεται στο Android 11, λειτουργεί άψογα στις περισσότερες απαιτήσεις. Η υποβρύχια λειτουργία στις μπροστινές κάμερες 8MP και στις πίσω κάμερες 13MP εξασφαλίζει μια εκπληκτική λήψη λαμπρών υποβρύχιων στιγμών. Επιπλέον, τροφοδοτείται με NFC. Όλα στεγάζονται σε μια στιβαρή κατασκευή στρατιωτικού επιπέδου με την πιο πρόσφατη πιστοποίηση IP68 & IP69K & MIL-STD-810H για την καλύτερη αντοχή στο νερό, τη σκόνη, τους κραδασμούς και τις πτώσεις.

Το Blackview OSCAL S60 Pro είναι τώρα διαθέσιμο με τη χαμηλότερη τιμή στα 109,99 $. Μη διστάσετε να κάνετε κλικ εδώ για να αποκτήσετε ένα.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com