Δείτε στα 23.66€ τα επαγγελματικά ενσύρματα gaming ακουστικά της EKSA, Fenrir E7000, για να λιώσετε στο παιχνίδι!

Μοίρασε την γνώση...

Η EKSA είναι άλλη μία εταιρεία που έχει δει και παρουσιάσει κάμποσα από τα ακουστικά που κατασκευάζει. Και αυτή η εταιρεία έχει αποδειχτεί πολύ καλή και ταυτόχρονα οικονομική! Έτσι στο παρελθόν έχω παρουσιάσει άλλα δύο ζευγάρια ακουστικών από την εταιρεία, τα EKSA Air Joy Plus E3Z και τα EKSA E900 Pro. Και τα δύο ζευγάρια ακουστικά αποδείχθηκαν πολύ καλά όταν τα παρουσίασα. Τώρα, απέκτησα και ένα τρίτο, gaming για τον γιο μου, ενώ περιμένω άλλο ένα. Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι η εποχή παιχνιδιών όπως το Fortnite, οπότε τέτοιου είδους ακουστικά έχουν γίνει απαραίτητα πια. Σήμερα θα σας δείξω τα EKSA® Fenrir E7000 Xbox PS PC Gaming Headset, ένα ζευγάρι ενσύρματων ακουστικών, που δοκιμάστηκαν από τον επαγγελματία της οικογένειας εάν είναι καλά και αντέχουν στο παιχνίδι!

Τ’ ακουστικά, τα EKSA® Fenrir E7000 Xbox PS PC Gaming Headset, μου ήρθαν χωρίς κανένα πρόβλημα με το τελωνείο, όπως και με τ’ άλλα ακουστικά της EKSA. Η συσκευασία, ένα μαύρο κουτί, έχει στο πάνω μέρος μία εντυπωσιακή φωτογραφία των Fenrir E7000 μ’ ένα λύκο, ενώ αναγράφει και κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά των ακουστικών. Πάνω αριστερά λέει τ’ όνομα της εταιρείας και από κάτω τ’ όνομα του μοντέλου – Fenrir. Πάντως η συσκευασία είναι εντυπωσιακή και λίγο τρομακτική έχω να πω και σίγουρα αυτό ήθελε και το καταφέρνει. Πίσω, στο κάτω μέρος του κουτιού αναγράφονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ακουστικών, ενώ στο πάνω μέρος αναγράφονται τι πρεσβεύουν, ότι είναι δηλαδή για gamers! Όσο για τα πλάγια, από την μία μεριά έχει μία φωτογραφία των ακουστικών και από την άλλη ότι είναι για κονσόλες όπως PS4, PS5, Xbox, Nintendo switch και για PC.


Η αγορά του Gaming έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ όπως σας είπα και πιο πάνω, χάρη στην ώθηση που δίνουν οι πλατφόρμες όπως το YouTube και το Twitch. Με τα βίντεο που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο, στην πραγματικότητα, εκατομμύρια παίκτες έχουν γίνει παθιασμένοι με διαφορετικούς τίτλους, τροφοδοτώντας τον κλάδο όλο και περισσότερο. Μέχρι σήμερα, λοιπόν, αυτή είναι μια από τις κατηγορίες στις οποίες τρέχουν τα περισσότερα χρήματα, ειδικά λόγω διαφήμισης. Ως φυσική συνέπεια της έκρηξης αυτού του φαινομένου υπήρξε μια πραγματική έκρηξη στις πωλήσεις αξεσουάρ που σχετίζονται με το gaming. Όχι μόνο ποντίκι και πληκτρολόγιο, επομένως, αλλά ακουστικά, καρέκλες, γραφεία, φορητοί υπολογιστές και πολλά άλλα.

Έτσι και τα νέα EKSA Fenrir E7000, ένα νέο ζευγάρι gaming ακουστικών με καθοριστική και άμεση σχεδίαση. Ακόμα κι αν δεν διαθέτουν κάποια χαρακτηριστικά που ζητούνται συχνά από αυτόν τον τομέα, έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν λιγότερο απαιτητικούς χρήστες που θέλουν να προσεγγίσουν αυτόν τον κόσμο με ποιότητα. Μην σας ξεγελάει η τιμή τους ή τα υλικά που χρησιμοποιούνται, γιατί προσφέρουν περισσότερα από αυτά που νομίζετε ότι αξίζουν.


Ανοίγοντας την συσκευασία μέσα θα βρείτε τ’ ακουστικά, ένα καλώδιο που χωρίζει στα δύο με βύσματα 3.5mm και ένα εγχειρίδιο στ’ αγγλικά. Τ’ ακουστικά είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από πολυανθρακικό. Το πάνω τόξο είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, δίνοντας έτσι δύναμη και ευελιξία σε όλη την μάλλον επιβλητική κατασκευή. Αυτήν τη στιγμή μπορείτε να βρείτε ακόμη πιο διακριτικά ακουστικά gaming, αλλά αυτά τα Fenrir δεν θέλουν να κρύψουν τίποτα, παρουσιάζοντας τον εαυτό τους με διαστάσεις poco compact. Από το φυλλάδιο οδηγιών, βλέπουμε ότι έχουν διαστάσεις 200,0 x 95,0 x 214,5 mm, με συνολικό βάρος 295 γραμμάρια. Μπορεί τα γραμμάρια να ακούγονται κάμποσα, ειδικά εάν τα φοράτε με τις ώρες, από την άλλη, η μάρκα αποφάσισε να ενσωματώσει μάλλον μαλακά πλαστικά κατά μήκος των ακουστικών και στο επάνω κεφαλόδεσμο. Από αυτή την άποψη, λοιπόν, είμαστε σε καλό επίπεδο, επιβεβαιώνοντας τα καλά πράγματα που φαίνονται στις άλλες συσκευές ήχου που πωλούνται από την ίδια εταιρεία. Πέρα από αυτή την όψη, τα σφουγγαράκια καταφέρνουν και απομονώνουν αποτελεσματικά τον εξωτερικό ήχο.

Τα Fenrir E7000 είναι ενσύρματα ακουστικά όπως σας έχω πει. Το καλώδιο που φεύγει από τ’ ακουστικά καταλήγει σε δύο είδη βυσμάτων. Το ένα είναι ένα βύσμα 3.5mm που χρειάζεται για τον ήχο και ένα βύσμα USB που δίνει την κατάλληλη ενέργεια στ’ ακουστικά να φωτιστούν. Ανάλογα με την συσκευή που θα τα συνδέσετε, συνδέετε το βύσμα των 3.5mm στο κατάλληλο μέρος. Έτσι πχ θα δείτε και στο βίντεο που σας έχω πιο κάτω, στο PS4 το καλώδιο το συνδέουμε στο χειριστήριο. Το μικρόφωνο δουλεύει πολύ καλά και μπορείτε άνετα να επικοινωνήσετε με τους συμπαίκτες σας. Πάνω στ’ ακουστικά θα βρείτε δύο κουμπιά μόνο. Το ένα είναι που ενεργοποιεί ή όχι το μικρόφωνο και το άλλο που αυξομειώνει την ένταση του ήχου. Τ’ ακουστικά, χάρις την καλή απομόνωση του εξωτερικού ήχου, καταλαβαίνετε αμέσως από που ακούγεται ο ήχος στο παιχνίδι, κάτι πολύ σημαντικό σε παιχνίδια τύπου Fortnite απ’ όσο ξέρω.

Δείτε και το βίντεο παρουσίαση που σας έχω ετοιμάσει. Υπόψιν στο τέλος τ’ ακουστικά δοκιμάζονται από τον γιο μου που είναι ο επαγγελματίας της οικογένειας με παιχνίδια τύπου Fortnite, οπότε ότι σας έχω γράψει σχετικά με την αξιολόγηση των ακουστικών, είναι δικά του σχόλια.

Εάν θέλετε να πάρετε και εσείς τα EKSA Fenrir E7000, μπορείτε να τα πάρετε είτε από το κατάστημα της EKSA στα 23.66€, μία πάρα πολύ καλή τιμή ή από το Aliexpress λίγο πιο ακριβά στα 28,00€. Πατάτε το αντίστοιχο εικονίδιο και θα κατευθυνθείτε στο αντίστοιχο κατάστημα


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com