Δείτε το φανάρι στα Νότια προάστια που κόβει κοντά 300 πρόστιμα την ημέρα! Που βρίσκεται…..

Μοίρασε την γνώση...

Ο έξυπνος φωτεινός σηματοδότης της Λεωφόρου Ποσειδώνος λειτουργεί στα «κόκκινα», φακελώνοντας όσους καίνε το φανάρι.

Δεν σταματά να κόβει πρόστιμα το φανάρι που βρίσκεται στον Νότιο Τομέα του λεκανοπεδίου Αθηνών, φωτογραφίζοντας τους οδηγούς που «καίνε» τον ερυθρό σηματοδότη, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.


No coupons found.

Πρόκειται για τον φωτεινό σηματοδότη με την ενσωματωμένη κάμερα που βρίσκεται στον Άλιμο και συγκεκριμένα στη συμβολή της Λεωφόρος Ποσειδώνος με την Καλαμακίου προς Πειραιά.

Συμβολή Λεωφ. Ποσειδώνος με Καλαμακίου/ Φωτογραφία:carandmotor

Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι από τον πολύ δραστήριο φωτεινό σηματοδότη, που όπως ανέφερε προ ημερών ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης, μέσα σε μια ημέρα καταγράφει 250-300 παραβιάσεις.


Αντίστοιχο έργο εκτελεί και ένα ακόμα φανάρι που βρίσκεται στο σημείο, στο αντίθετο ρεύμα, προς Γλυφάδα (δείτε την αμέσως επόμενη φωτογραφία).

No coupons found.

Σημειώνεται ότι η τοποθέτηση των φαναριών στη Λεωφόρο Ποσειδώνος πραγματοποιήθηκε πριν αρκετούς μήνες, στο πλαίσιο πιλοτικής δράσης της Περιφέρειας για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων από τα οποία θα εξαγόντουσαν συμπεράσματα αναφορικά με τη γενίκευση ή μη της χρήσης των εν λόγω ηλεκτρονικών μέσων παρακολούθησης των παραβιάσεων του ερυθρού σηματοδότη.

Όπως, ωστόσο, αποδεικνύεται, τα φανάρια στον Άλιμο δουλεύουν… συνεχώς στα «κόκκινα», πιάνοντας καθημερινά στην τσιμπίδα τους δεκάδες οδηγούς που υιοθετούν μια αντικοινωνική οδική συμπεριφορά.

No coupons found.

Ως προς τη λειτουργία του συστήματος, αυτό αποθηκεύει έξι διαδοχικές φωτογραφίες όπου φαίνεται η πορεία του οχήματος κατά τη διάρκεια της παραβίασης, και δύο ασπρόμαυρες φωτογραφίες της πινακίδας του οχήματος. Ακόμα, αποθηκεύεται και βιντεοκλίπ της παραβίασης και τη φάσης του σηματοδότη (ήταν κόκκινος).

Το εν λόγω υλικό κατόπιν αποστέλλεται στις αρμόδιες αρχές, οι οποίες δρομολογούν τις διαδικασίες για την αποστολή του προστίμου στους παραβάτες.

No coupons found.

Τέλος, όπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης, η ύπαρξη των «έξυπνων» φαναριών στη Λεωφ. Ποσειδώνος αρχίζει και γίνεται γνωστή στους οδηγούς. Πριν τοποθετηθεί ο καταγραφικός μηχανισμός, οι παραβιάσεις εντός 24ώρου υπερέβαιναν τις 800.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com