Δεν μας τα λέει καλά η Microsoft! Τώρα ζητάει να απεγκαταστήσουμε την τελευταία ενημέρωση των Windows 11!

Μοίρασε την γνώση...

Η Microsoft έχει συστήσει στους χρήστες των Windows 11 να απεγκαταστήσουν την ενημέρωση KB5012643 από τα συστήματά τους λόγω ενός συνεχιζόμενου προβλήματος με την εκκίνηση εφαρμογών συστήματος.

Αν αυτό φαίνεται γνωστό, είναι επειδή αναφέρθηκε αρχικά πριν από μια εβδομάδα, αλλά η κατάσταση φαίνεται να έχει κλιμακωθεί περαιτέρω μετά την εμφάνιση του σφάλματος στο πρόσφατο κανάλι παραγωγής της ενημέρωσης Μαΐου 2022.


Αυτό σημαίνει ότι το ζήτημα είναι πλέον πιο διαδεδομένο και προκαλεί όλεθρο στους χρήστες που προσπαθούν να ξεκινήσουν εφαρμογές που βασίζονται στο πλαίσιο .NET 3.5 (εκ των οποίων υπάρχουν πολλές). Το πρόβλημα προκαλεί συντριβή ή ακόμα και αποτυχία εκκίνησης εντελώς.

No coupons found.

Όπως αναφέρθηκε από το Windows Latest, οι χρήστες έχουν επισημάνει το πρόγραμμα εγκατάστασης ShareX, KeePass, Discord και Visual Studio ως μερικές μόνο από τις εφαρμογές που επηρεάζονται. Ένας χρήστης στο Feedback Hub ισχυρίστηκε ότι ακόμη και το Microsoft Teams αρνήθηκε την εκκίνηση μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης, εμφανίζοντας ένα μήνυμα σφάλματος που λέει “η διαδικασία ολοκληρώθηκε με κωδικό 3221225781 (0xc0000135)”.

Η Microsoft δεν έχει επίσημη επιδιόρθωση, αν και φαίνεται ότι η απεγκατάσταση της ενημέρωσης επιλύει τα προβλήματα για όσους επηρεάζονται και ενώ δεν έχει ενημερώσει άμεσα τους χρήστες να το κάνουν, παρείχε λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τον τρόπο επαναφοράς σε προηγούμενη έκδοση του ΛΣ για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα. Μπορούμε μόνοι μας να διαβάσουμε ανάμεσα στις γραμμές.

Ωστόσο, αυτή η ενημέρωση περιέχει ορισμένες σημαντικές ενημερώσεις ασφαλείας που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το σύστημά σας προστατευμένο, επομένως εάν δεν αντιμετωπίζετε προβλήματα μετά την εγκατάστασή της, δεν χρειάζεται να την αφαιρέσετε προληπτικά από το σύστημά σας.

No coupons found.

Πώς να απεγκαταστήσετε την ενημέρωση των Windows 11 KB5012643

Για να απεγκαταστήσετε την ενημέρωση, ανοίξτε το μενού Έναρξη και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε «Ρυθμίσεις Ενημέρωση των Windows». Από εκεί, κάντε κλικ στο «Windows Update» και μετά στο «Προβολή ιστορικού ενημερώσεων».

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην «Κατάργηση εγκατάστασης ενημέρωσης» και επιλέξτε KB5012643 και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην «Κατάργηση εγκατάστασης». Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα διορθώσει το πρόβλημα, ωστόσο, μπορεί να διαπιστώσετε ότι άλλα προβλήματα που επιλύθηκαν η ενημέρωση KB5012643 έχουν πλέον επιστρέψει.

Ας ελπίσουμε ότι η Microsoft θα κυκλοφορήσει μια νέα ενημέρωση KB5012643 που διορθώνει αυτά τα ζητήματα χωρίς να εισάγει επιπλέον προβλήματα.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com