ΕΛΤΑ: διαχειρίζεται καθημερινά το 70% του ευρωπαϊκού όγκου της Amazon στην Ελλάδα!

Μοίρασε την γνώση...

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε μία από τις πρώτες μεγάλες συνεργασίες των Ελληνικών Ταχυδρομείων στην παράδοση αντικειμένων. Τα ΕΛΤΑ μέσα στο διάστημα αυτό παρέδωσαν το 95% των αντικειμένων εντός ή νωρίτερα από τις σχετικές προθεσμίες.

Η συμφωνία προβλέπει αυστηρούς στόχους για την επίτευξη των παραδόσεων σε συγκεκριμένους χρόνους σύμφωνα με τα υψηλά στάνταρντ που θέτει η Amazon διεθνώς.

Η Amazon εμπιστεύτηκε τον όμιλο ΕΛΤΑ, έχοντας προηγουμένως ελέγξει τις επιδόσεις του σε κάθε επίπεδο. Η συνεργασία ξεκίνησε αρχικά σε πιλοτικό επίπεδο, αλλά πολύ γρήγορα, πριν καν συμπληρωθούν 20 μέρες από την έναρξη της, οι υπεύθυνοι της Amazon διαπίστωσαν την αποτελεσματικότητα και τη συνέπεια στους στόχους που είχαν προσδιορίσει, με αποτέλεσμα την επέκτασή της. Σήμερα, σε μηνιαία βάση, μέσω του Κροατικού Hub, τα ΕΛΤΑ διαχειρίζονται καθημερινά το 70% του ευρωπαϊκού όγκου της ΑΜΑΖΟΝ στην Ελλάδα.

Οργανισμοί – γίγαντες του παγκόσμιου e-commerce, όπως η Amazon, δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στην εμπειρία του πελάτη τους. Για τον Όμιλο ΕΛΤΑ, η εμπιστοσύνη της Amazon καταγράφει την αξιοπιστία του στη διαχείριση αντικειμένων σε διεθνές επίπεδο.

Σημαντικό ρόλο στην επίτευξη των αυστηρών προθεσμιών παράδοσης των δεμάτων της Amazon στους παραλήπτες διαδραμάτισε και το νέο σύστημα ρομποτικής διαλογής, το οποίο έχει πενταπλασιάσει τη δυνατότητα διαχείρισης στη διαδικασία αυτή, προσφέροντας εξαιρετικούς χρόνους, αλλά και τη δυνατότητα παράδοσης την επόμενη ημέρα.

No coupons found.

Η συνεργασία με την Amazon αποτελεί ένα ορόσημο για το μετασχηματισμό των ΕΛΤΑ καθώς επιβεβαιώνει την επαναφορά του οργανισμού σε πλήρη ανταγωνιστικότητα και έχει ανοίξει το δρόμο για τη σύναψη νέων διεθνών συνεργασιών, αλλά και επέκταση των συνεργασιών με μεγάλους ελληνικούς επιχειρηματικούς ομίλους.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα σε ένα χρόνο τα ΕΛΤΑ έχουν υπογράψει νέες συμφωνίες, εξυπηρετώντας μεγάλους retailers όπως η H&M, ενώ ταυτόχρονα έχει κερδίσει την εκ νέου την εμπιστοσύνη μεγάλων εγχώριων ομίλων και τραπεζών όπως o όμιλος ΟΤΕ, ο Όμιλος Motor Oil, η ΕΥΔΑΠ, η ΔΕΗΔΕΗ +1,37%, η Protergia, οι τράπεζες ΕΘΝΙΚΗ, EUROBANK και ALPHA, η Interamerican κ.α. για τη διανομή αλληλογραφίας και λογαριασμών.

No coupons found.

Ταυτόχρονα συνεχίζεται ο μετασχηματισμός των ΕΛΤΑ που περιλαμβάνει:

  • αναδιάρθρωση σε βάθος των λειτουργιών του ομίλου (νέα προϊόντα, ανανέωση δικτύου, αναβάθμιση κέντρων διαλογής και κοινές υποστηρικτικές λειτουργίες μεταξύ των εταιριών)
  • ψηφιακό μετασχηματισμό των λειτουργιών με αξιοποίηση της τεχνολογίας (ρομποτική διαλογή, ψηφιακός ταχυδρόμος, έξυπνες θυρίδες παραλαβής).


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com