Έρχεται στο Vodafone TV το Disney+!? Γιατί μάθαμε ότι μιλάνε μεταξύ τους……

Μοίρασε την γνώση...

Σε συζητήσεις με την Disney βρίσκεται η Vodafone TV, ώστε να φιλοξενήσει τη streaming υπηρεσία Disney+ μαζί με την υπηρεσία HBO.

Η συμφωνία ανάμεσα στη Vodafone TV και τη Warner για την ταινιοθήκη της HBO λήγει τον Ιανουάριο του 2023.

Μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν η HBO θα συνεχίσει τη συνεργασία με τη Warner ή αν θα επιλέξει αυτόνομη πορεία.

No coupons found.

Η Vodafone έχει στόχο να φιλοξενήσει και τις δύο υπηρεσίες streaming, ενδεχομένως με χαμηλότερη συνδρομή για τους πελάτες της υπηρεσίας Vodafone TV.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com