ΕRTFlix Cosmos: Το ERTFlix επεκτείνεται!

ΕRTFlix Cosmos: Η νέα πλατφόρμα της EΡT μετά το ERTFlix! Eίναι γεγονός! Μετά την τεράστια απήχηση του ERTFlix στη χώρα μας η ΕΡΤ αποφάσισε να επεκτείνει την υπηρεσία συνεχούς βίντεο και εκτός συνόρων, ώστε να έχουν τη δυνατότητα και οι Έλληνες, και όχι μόνο, του εξωτερικού να απολαμβάνουν το πρόγραμμα της πλατφόρμας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσει να λειτουργήσει εκτός συνόρων, είναι να εξασφαλιστούν τα δικαιώματα μετάδοσης ταινιών, σειρών και εκπομπών για προβολή εκτός Ελλάδος. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με το ERT World, το δορυφορικό πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης που εκπέμπει σε Ευρώπη, Αμερική, Καναδά, Αυστραλία και Νότια Αφρική.


Η νέα πλατφόρμα ERTFlix Cosmos στοχεύει να μετατραπεί σε υπηρεσία συνεχούς βίντεο για όλο τον κόσμο. Στην πλατφόρμα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρχει τόσο το πρόγραμμα του EΡT World όσο και η ραδιοφωνική Φωνή της Ελλάδας.

Ένας χρόνος ERTFlix

Ένα χρόνο ζωής έχει ήδη συμπληρώσει το “ERTFLIX”! Το αγαπημένο μας ERTFlix, το οποίο έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας από την προηγούμενη άνοιξη και φαίνεται να κεντρίζει το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων χρηστών. Η υβριδική πλατφόρμα της δημόσιας τηλεόρασης, ανανεώθηκε, εμπλουτίστηκε και πήρε τη μορφή που γνωρίζουμε, τον Απρίλιο του 2020, εν μέσω της πρώτης καραντίνας που επιβλήθηκε λόγω της πανδημίας. Πλέον έχει γίνει καθημερινή συνήθεια και όλοι απολαμβάνουμε εκπληκτικές σειρές, ταινίες και πολλά ακόμα.

Μήνα με τον μήνα ανεβαίνει συνεχώς η υβριδική πλατφόρμα της ΕΡΤ. Ο πίνακας με τα στατιστικά στοιχεία τηλεθέασης του τελευταίου εξαμήνου το αποδεικνύει. Το ERTFLIX δέχτηκε περισσότερες από 30 εκατομμύρια επισκέψεις. Οι σειρές, οι ταινίες και όλο το υλικό του ΕRTFlix πραγματικά έχει ενθουσιάσει το κοινό.


 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

2 Άποψη για τα “ΕRTFlix Cosmos: Το ERTFlix επεκτείνεται!”

  1. Andreas

    Επεκτείνεται (αι) – παθητική φωνή

Αφήστε ένα σχόλιο