Γιατί το MIUI China Beta είναι καλύτερο από το MIUI Global!?

Μοίρασε την γνώση...

Το MIUI είναι ένα δημοφιλές λειτουργικό σύστημα για κινητά που αναπτύχθηκε από την Xiaomi Corporation. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2014 και από τότε, έχει κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των χρηστών που θέλουν να αλλάξουν την εμφάνιση και την αίσθηση των συσκευών τους χωρίς να χρειάζεται να κάνουν root. Έχει επίσης διαφορετικές εκδόσεις όπως Global, China Beta και ούτω καθεξής. Θα εξετάσουμε γιατί το MIUI China Beta προτιμάται πολύ περισσότερο από το MIUI Global σε αυτό το περιεχόμενο.

Γιατί το MIUI China Beta είναι καλύτερο από το MIUI Global;

Το MIUI China Beta είναι καλύτερο από το MIUI Global επειδή έχει περισσότερες δυνατότητες και επιλογές προσαρμογής. Το MIUI China Beta προσφέρει επίσης ταχύτερες ενημερώσεις, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε πάντα διαθέσιμες τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις για τη συσκευή σας. Μπορείτε να κάνετε λήψη νέων θεμάτων και εφαρμογών από το κανάλι beta χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχει ένα κομψό περιβάλλον εργασίας χρήστη και προσφέρει ταχύτερη απόδοση από το MIUI global. Οι Κινέζοι χρήστες προτιμούν το MIUI China Beta λόγω του MIUI Το China Beta είναι καλύτερο από το MIUI Global όσον αφορά την απόδοση, τις επιλογές προσαρμογής και τη διαθεσιμότητα εφαρμογών στη χώρα.

No coupons found.

Το MIUI China Beta είναι μια δοκιμαστική έκδοση της έκδοσης MIUI China. Είναι μια πιο πλούσια σε χαρακτηριστικά, εκλεπτυσμένη και ενημερωμένη έκδοση της MIUI Global ROM. Οι λόγοι για τους οποίους το MIUI China Beta είναι καλύτερο από το MIUI Global είναι οι εξής:

  • Έχει περισσότερες δυνατότητες από την παγκόσμια έκδοση.
  • Είναι πιο σταθερό και έχει λιγότερα σφάλματα.
  • Έχει καλύτερο εντοπισμό.
  • Έχει μια πιο διαισθητική διεπαφή χρήστη.
  • Διαθέτει πιο αποκλειστικές δυνατότητες για Κινέζους χρήστες.
  • Υποστηρίζεται από περισσότερους Κινέζους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων από την παγκόσμια έκδοση.
  • Είναι πιο ασφαλές.
  • Είναι πιο γρήγορο.
  • Είναι πιο φιλικό προς το χρήστη.
  • Είναι πιο εκλεπτυσμένο. Έχει περισσότερες δυνατότητες και ενημερώνεται πιο συχνά.

Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, η συχνότητα ενημέρωσης είναι ιδιαίτερα εστιασμένη. Αυτό συμβαίνει επειδή οι εκδόσεις MIUI China έχουν προτεραιότητα έναντι της παγκόσμιας έκδοσης κάθε φορά που υπάρχει νέα έκδοση Android ή σημαντικές αλλαγές. Η έκδοση για την Κίνα είναι πάντα η πρώτη που λαμβάνει τις νέες δυνατότητες και αλλαγές. Εάν θέλετε να παρακολουθείτε νέες ενημερώσεις και να ενημερώνεστε πρώτοι όποτε υπάρχει νέα έκδοση, θα πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξετε


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com