Huawei: Τι προσφέρουν τα εξελιγμένα έξυπνα ρολόγια της;

Μοίρασε την γνώση...

Τα ρολόγια της νέας εποχής δεν μοιάζουν σε τίποτα με τα ρολόγια προηγούμενων γενιών. Τα smartwatch που την τελευταία τριετία αναπτύσσονται με ρυθμούς της τάξης του 400% κερδίζουν όλο και πιο πολύ το κοινό τους και γίνονται ανταγωνιστικά ως προς τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Διαθέτουν από επεξεργαστή, camera και αισθητήρες μέχρι μετρητή καρδιακών παλμών. Μπορούν να συνδεθούν με το ίντερνετ και να κατεβάζουν εφαρμογές ή να συνδεθούν με το smartphone και να διαχειριστούν κλήσεις και sms.


Σε αυτό το περιβάλλον η Huawei παρουσίασε την νέα σειρά GT 3 Pro, με ακόμη πιο εκτεταμένες λειτουργίες υγείας και προπόνησης και ισχυρότερη απόδοση. Επιπλέον, η νέα σειρά, που μόλις κυκλοφόρησε δίνει μεγάλη σημασία στην αισθητική εικόνα, καθώς επιδίωξη του σχεδιαστικού τμήματος είναι να τα κάνει να παραπέμπουν σε έργο τέχνης.


«Σύμβουλος υγείας»


Στο πλαίσιο της παρουσίασης της σειράς GT 3 Pro, τονίστηκαν οι χρήσεις του ρολογιού που σχετίζονται με την παρακολούθηση της υγείας. Η νέα σειρά διαθέτει το κουμπί ECG (ηλεκτροκαρδιογράφημα), χάρη στο οποίο ο χρήστης μπορεί εύκολα και απλά να ελέγχει την λειτουργία της καρδιάς του, με ένα κλικ. Πιστοποιημένη ως ιατρική συσκευή Κλάσης ΙΙ από την Εθνική Υπηρεσία Ιατρικών Προϊόντων της Κίνας, η εφαρμογή ECG της Huawei διαθέτει αισθητήρα υψηλής απόδοσης και παρέχει μέτρηση σε πραγματικό χρόνο, πληροφορίες σχετικά με τον φλεβοκομβικό ρυθμό, την κολπική μαρμαρυγή και πολλά άλλα. Επιπλέον, υποστηρίζει την ανίχνευση αρτηριακής ακαμψίας, η οποία μπορεί να ελέγξει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων ενώ διαθέτει την τεχνολογία HUAWEI TruSeenTM 5.0+ που υποστηρίζει την λειτουργία οξύμετρου, επιτρέποντας την μέτρηση επιπέδων οξυγόνου, ανά πάσα στιγμή. Με τα φιλικά προς το δέρμα υλικά, υπάρχει ακόμα η αυτόματη ανίχνευση οποιασδήποτε αλλαγής θερμοκρασίας.

«Προσωπικός Προπονητής»

Την χαρακτηρίζουν και προσωπικό προπονητή, επειδή η νέα σειρά διευκολύνει την άθληση και υποστηρίζει τα αθλήματα. Μεταξύ άλλων διαθέτει επαγγελματικό mode ελεύθερης κατάδυσης και πάνω από 100 sports modes για εξατομικευμένη εμπειρία προπόνησης. Με την λειτουργία έξυπνου σχεδίου τρεξίματος και το Dual-Band GNSS πέντε δορυφορικών συστημάτων, εξασφαλίζει ακόμα πιο ακριβή δεδομένα γεωγραφικού εντοπισμού και δίνει το δικαίωμα σε κάθε δρομέα, να κάνει την υπέρβαση.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com