Η ΕΡΤ θα πληρώνει πάροχο κινητής για να εκπέμπει ψηφιακά στη Κρήτη!

Μοίρασε την γνώση...

Η ΕΡΤ αδυνατεί να στείλει το ψηφιακό της σήμα στην Κρήτη μέσω διαδικτύου!

Για πρώτη φορά μετά το λουκέτο στην κρατική ραδιοτηλεόραση το 2013, η εταιρεία προσφεύγει σε ιδιωτικό πάροχο για να μεταφέρει το τηλεοπτικό ψηφιακό σήμα της σε κέντρα εκπομπής στην περιφέρεια.


Όπως προκύπτει από την απευθείας ανάθεση στην εταιρεία Wind Ελλάς, η ΕΡΤ θα πληρώνει κάθε μήνα, για διάστημα 18 μηνών, 2.023 ευρώ για τη χρήση τριών κυκλωμάτων μεταφοράς του τηλεοπτικού σήματος, μέσω IP, στα κέντρα εκπομπής «Πλάκα», «Ρογδιά» και «Λιγκιάδες» στην Κρήτη.

No coupons found.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com