Η συνεργασία Volkswagen και Microsoft που συναρπάζει

Μοίρασε την γνώση...

Οι δύο εταιρείες ετοιμάζουν μαζί τα νέα τεχνολογικά δεδομένα που έρχονται σχεδιάζοντας ένα ένα μέλλον με πολύ εξέλιξη.

Αρχής γενομένης με τους νέους φακούς επαυξημένης πραγματικότητας που θα δίνουν στους οδηγούς τις απαραίτητες πληροφορίες με διαφορετικό τρόπο.

Δεδομένου ότι η Volkswagen βλέπει την επαυξημένη πραγματικότητα ως ένα από τα βασικά στοιχεία της μελλοντικής κινητικότητας, η συνεργασία με τη Microsoft πρόκειται να φέρει την τεχνολογία των ακουστικών HoloLens 2, στην αυτοκινητιστική πραγματικότητα.

Όπως εξηγεί η Microsoft, η Volkswagen είχε από το 2015 την πρόθεση να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη τεχνολογία αλλά η μεταξύ τους συνεργασία, έφτασε να θεωρείται «στα σκαριά» από το 2018. Οι δυσκολίες του εγχειρήματος ήταν μεγάλες και ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά και στις δύο εταιρείες αλλά σίγουρα είναι πολύ καλό που μια εταιρεία με το μέγεθος της VW, θέλει να φέρει με τέτοιο τρόπο την τεχνολογία στο προσκήνιο.

Το τμήμα έρευνας και εξέλιξης της Volkswagen δημιούργησε μια αμφίδρομη σύνδεση δεδομένων μεταξύ του οχήματος και του συστήματος των φακών HoloLens, η οποία επιτρέπει την εμφάνιση πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο από το όχημα καθώς και να ελέγχει ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του. Αυτό δημιουργεί μια πλατφόρμα με πολλές και ενδιαφέρουσες δυνατότητες, καθώς «μετακινεί» την επαυξημένη πραγματικότητα από το head-up display του αυτοκινήτου, στα γυαλιά που έχει ο οδηγός στο πρόσωπό του.

Με τον τρόπο αυτό, ο τελευταίος μπορεί να βλέπει πληροφορίες που αφορούν στην κίνηση του οχήματος, ανεξάρτητα από το πού κοιτάζει. Οι πρώτες φωτογραφίες που έδωσε η Microsoft στη δημοσιότητα, δεν έχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς θέλει η Volkswagen να συνθέσει το σύστημά της αλλά φαίνεται πως εκτός των στοιχείων του GPS, υπάρχει και ένα ολογραφικό σύστημα προειδοποίησης για την παρουσία πεζών στην πορεία του αυτοκινήτου. Επίσης, από άλλη εικόνα προκύπτει και η δυνατότητα ελέγχου δευτερευόντων λειτουργιών του αυτοκινήτου, όπως είναι αυτή του κλιματισμού.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com